YouTube-stjärnan Jake Paul svarar Nate Diaz – som drar in storebrodern!

✔ Fejden eskalerar ✔ "Tysta den här lilla h***n"

Trash talk är en näst intill given del av MMA och boxning, men vissa tar orden på blodigt allvar. Just därför bör Jake Paul tänka sig gör innan han fortsätter provocera Nate Diaz.

Det hela började när Paul tog till sociala medier for att håna och utmana superstjärnan Conor McGregor till en boxningsmatch. Paul påstod att han skickat ett kontrakt till McGregors team, varpå han började förolämpa irländaren, hans fru och UFC-chefen Dana White.

I en bisarr tvist så ogillade Diaz Pauls sätt att utmana och tilltala McGregor och gav en sylvass varning till YouTube-stjärnan.

– Jake Paul du behöver få stryk gratis din bortskämda jävel. Du kan inte ens slåss på riktigt ditt dumma fan. Det kommer sluta med att du får stryk på riktigt någonstans om du pratar så där, skrev Diaz.

Paul gav sig sedan på McGregors vän och träningskamrat Dillon Danis i en attack mitt på gatan med vattenballonger och toalettpapper.


HETAST JUST NU


“Du såg vad som hände…”

Paul valde sedan att besvara UFC-fightern med en kommentar som var lika kort som kaxig.

– Du såg vad som hände med den andra Nate, svarade Paul.

Vad Paul syftar på är boxningsmatchen han gick mot den forne NBA-spelaren Nate Robinson, under Mike Tyson vs Roy Jones Jr-galan förra månaden. Paul knockade Robinson brutalt i en förnedrande prestation, där Robinson blev totalt utklassad.

Detta förargade Diaz, som drog in Logan Paul, storebror till Jake Paul, och sa till det äldre syskonet att lugna sin lillebror innan någonting allvarligt händer.

– Logan Paul, tysta den här lilla horan innan någon annan gör det, skrev Diaz.

I dagsläget är Logan Paul bokad för att möta ingen mindre än Floyd Mayweather Jr – den bästa boxaren i modern tid- med ett fläckfritt matchfacit på 50-0. Matchen går av stapeln den 20:e januari. Det är möjligt att den yngre Paul-brodern tagit inspiration av de upprepade gångerna som storebrodern utmanat Mayweather.

Diaz har haft en hel del bråk utanför buren. Han har rykt ihop med Khabib Nurmagomeddovs team i vad som blev en väldigt våldsam och  farlig tillställning.

Jake Paul kan därför behöva tänka om innan han förargar Diaz ytterligare.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Nate DiazUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara