Thomas Moon Lee möter Sergej Grecicho på Vision Fight Night 1

Vision Fighting Chmpionship bygger på sitt matchkort i Sverige i rasande takt, och igår kunde de bekräfta en titelmatch i lättvikt där lättviktsmästaren Bobby McVitie kommer försvara sitt bälte mot Jani Lax på galan.

Idag har galan kunnat bekräfta en till match för matchkortet, där Thomas Moon Lee kommer att möta Sergej Grecicho i en match i fjädervikt. Denna matchen är förvisso ingen titelmatch, men den av de två som vinner den kommer att få första tjing på bältet som Martin Svensson för närvarande sitter på.

Norrmannen Thomas Moon Lee gjorde sin MMA-comeback när han mötte svensken och den före detta UFC-fightern Per Eklund i en match på VFC 2 i mars förra året. Matchen gick ganska kvickt, och han besegrade Eklund via en knockout bara 48 sekunder in i den första ronden, något som samtidigt var hans enda slag i hela matchen. Innan dess hade han i princip gått i pension, och inte gått någon match på två år.

Den som kommer stå på andra sidan arenan är Sergej Gerchicho som kommer ifrån tre raka vinster innan han för mindre än tio dagar sedan mötte Oliver Pastor i Skottland, något han vann snabbt. För närvarande är Gerchicho rankad fyra i europa, precis under Martin Svensson som är rankad trea.

Hytten och Gerchicho kommer att kliva in i Vision Fighting Championships arena den 5 maj i en utslagsmatch för fjädervikten.

Kategorier
Vision Fighting Championship

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...