Vision 5: Mickael Lebout vs Nicholas Musoke ändrad till en No Contest efter domarfel

När Mickael Lebout och Nicholas Musoke möttes i det delade huvudeventet på Vision 5 som gick den 1 december så var det många förvånade miner när matchen efter full tid förklarades som oavgjort på majoritet. De flesta hade ansett att Lebout hade gjort tillräckligt för att vinna matchen, och i MMAnytts live-rapportering så skrev jag att Lebout förmodligen kommer att övarklaga domslutet, något som nu har skett.

Efter en fullständig analys av Svenska MMA-förbundet så kom de också fram till att ett misstag hade skett från en av domarna och matchresultatet har nu ändrats till från oavgjort till en No Contest.

Samtliga tre personer som analyserade matchen efter protesten inkommit poängsatte matchen till 29-28 där Lebout skulle vara vinnare. Musoke vann den första ronden i alla tre analyser, medan Lebout vann de andra två ronderna. Men i slutändan så ändrades matchen till en No Contest istället för en vinst för Lebout efter domarmissen.

OHMBET BÄSTA SPELBOLAGET FÖR MMA & UFC ODDS - Spela på UFC 232: Gustafsson vs. Jones
Kategorier
Vision Fighting Championship

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Omröstning

Jon Jones vs. Alexander Gustafsson är bokad och klar för UFC 232! Vem vinner?

Visa resultat

Loading ... Loading ...