Mike Brown vs. Urijah Faber II bokat för WEC 41

urijah_vs_mike
Var snälla mot varandra nu killar, kan vi inte lösa det här med ord istället för våld?

5ozofpain har lyckats leta reda på ett rykte. Inte helt ovanligt då de ofta gör sånt här, men denna gång har de även bekräftat ryktet.

Det hela handlar om att Urijah Faber får chansen att ta tillbaka sitt bälte från Mike Brown som stal det hänsynslöst från honon under WEC 36 i november förra året.

Innan dess hade Faber hållit i bältet sen WEC 25, första gången Zuffa håller i eventen, där han vann det då vakanta bältet mot utmanaren Joe Pearson. Faber har sedan dess försvarat bältet fyra gånger mot Domink Cruz, Chance Farrar, Jeff Curran och Jens Pulver.

När det sen var Mike Browns tur att göra ett försök hade Fabers tur tagit slut. Faber vandrade rakt in i en spinning back fist vilket innebar början till slutet, matchen stoppades och utnämndes till en TKO till Browns fördel. Mike Brown var här den nya bälteshållaren.

Nu är det alltså dags för returmatchen och man skulle med enkelhet kunna säga att det här är WECs största match hittils och en jag garanterat ska kolla på. De har meddelat att WEC 41 inte kommer att vara till PPV-försäljning utan snarare kommer sändas på allmän TV, till vår stora förtjusning.

Galan går av stapeln söndagen den 7 juni.

Kategorier
WEC
7 Kommentarer

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...