Justin Gaethjes bisarra avstängning “på obestämd tid” varade i en dag

WSoF:s lättviktsmästare stängdes efter helgens framgångsrika försvar av på obestämd tid efter att ha firat med en bakåtvolt. Det kritiserade beslutet verkar nu ha tänkts om och Justin Gaethje kan pusta ut efter att den obestämda tiden inte varade längre än i en dag. 

Justin_pic.0.0

Efter att Justin Gaethje (16-0) ännu en gång försvarat sitt lättviktsbälte i helgen, den här gången på under två minuter, firade WSoF:s 27-åring med en sedvanlig bakåtvolt från buren. Som följd stängde CSBC av Gaaethje “på obestämd tid” för att ha satt sig själv och andra i fara med firandet.

Under dagen slog man fast att den obestämda tiden inte var längre än en dag. Enligt nämndens ordförande Josef Mason var avstängningen endast tänkt att vara tills man haft möjlighet att prata med Gaethje om hans beteende. Nu när det samtalet ägt rum är avstängningen avklarad och Gaethje kan återvända till buren så fort WSoF hittar en ny titelutmanare.

 

Kategorier
Justin GaethjeNyheterSenaste NyttWSoF

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...