Lättviktsturneringen bokad för WSoF 25 – matchningarna klara

Tidigare annonserade World Series of Fighting att det skulle anordnas en åttamannaturnering i lättvikt. Nu är matchningarna klara och turneringen bokad för WSoF 25.

Som tidigare rapporterat planerar World Series of Fighting en åttamannaturnering i lättvikt, som kommer att avgöras på en och samma kväll. Nu har det bekräftats att turneringen är en del av matchkortet för WSoF 25, som går av stapeln i Phoenix, Arizona den 20 november.

De åtta deltagarna var kända sedan innan, men nu har matchningarna för turneringens öppningsronder fastslagits:

Luis Palomino (23-11) vs. Rich Patishnock (6-2)
Brian Foster (23-7) vs. Joao Zeferino (18-6)
Brian Cobb (20-8) vs. Mike Ricci (10-4)
Islam Mamedov (12-1) vs. Jorge Patino (38-15-2, 1 NC)

Vinnaren mellan Palomino och Patishnock kommer sedan att möta vinnaren mellan Foster och Zeferino i den ena semifinalen, medan de andra två vinnarna möter varandra i den andra semifinalen. Den som tar sig segrande ur turneringen kommer att belönas med en titelchans mot den obesegrade mästaren Justin Gaethje (15-0).

“We are excited about the star-studded lineup and incredible matchups we have assembled for the first WSOF one-night tournament in history,” sa VD Ray Sefo i ett pressmeddelande.

Utöver turneringen bekräftades även galans delade huvudmatch. Det kommer bli ett möte mellan två UFC-veteraner som gör sina respektive WSoF-debuter, då lättviktaren Jason High (18-5) möter Estevan Payan (16-8, 1 NC).

Vem tror ni har störst chans att vinna turneringen?

Kategorier
NyheterSenaste NyttWSoF

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...