WSoF 23 officiellt för Phoenix i september – bjuder på två titelmatcher

Phoenix, Arizona får glädja sig över två titelmatcher i höst varav ett returmöte från en av vårens absolut bästa matcher. 

Den benämndes omedelbart efter Justin Gaethje (14-0) försvarat sitt lättviktsbälte mot Luis Palomino (23-10) som den bästa matchen i World Series of Fightings historia. Det var under WSoF 19 i slutet av mars som Gaethje vann efter tre galna ronder och ett avslut som kom efter ett antal välriktade bensparkar och slag. Palomino beviljas alltså en omedelbar returmatch om WSoF:s lättviktstitel.

Man bjuder även på ett häftigt möte om organisationens första lätt tungviktsbälte då mellanviktsmästaren David Branch (16-3) och Teddy Holder (9-1) gör upp om den åtråvärde titeln. Branch har vunnit samtliga sex matcher i WSoF varav de senaste tre genom avslut. Han vann mellanviktsbältet under WSoF 10 för ett år sedan och har hunnit med att försvara det två gånger sedan dess. Mot Holder hoppas han alltså på att lägga händerna på ytterligare ett bälte vilket självfallet skulle vara oerhört imponerande för UFC-veteranen.

Holder debuterade å sin sida för WSoF på allra bästa sätt då han avslutade en annan UFC-veteran i Thiago Silva (16-4) i slutet av mars under samma gala som Gaethje försvarade sitt bälte mot Palomino. WSoF 23 äger som sagt rum i Phoenix den 18:e september och de två titelmatcherna är de enda två hittills annonserade för galan.

 

Kategorier
NyheterSenaste NyttWSoF

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...