WSoF 34 och 35 ställs in, blir WSoF 34 på Madison Square Garden på nyårsafton

World Series of Fightings Ray Sefo avslöjade på The MMA Hour igår att WSoF 36 på nyårsafton blir WSoF 34 då WSoF 34 den 12 november och WSoF 35 den 3 december ställs in.

World Series of Fighting kommer inte att behöva slåss om tittarna med UFC som arrangerar en gala i New York den 12 november samma dag som WSoF skulle ha arrangerat WSoF 34. De har valt att ställa in WSoF 34 och WSoF 35 som skulle ha gått av stapeln den tredje december och ändrar numret på WSoF 36 på nyårsafton till nummer 34 istället.

WSoFs VD Ray Sefo sade igår på The MMA Hour att majoriteten av dessa galors matcher kommer att flyttas till den nya galan medan de andra ska ombokas till WSoF 35 den 20 januari.

Huvudmatchen på galan, som kommer att gå av stapeln i Madison Square Garden i New York, kommer att bli en lättviktstitelmatch mellan Justin Gaethje (16-0) och Joao Zeferino (21-8). Gaethje kommer att försvara titeln för den femte gången.

Huvudmatchen i weltervikt på original-WSoF 34 mellan Jon Fitch (28-7-1, 1 NC) och Jake Shields (31-8-1, 1 NC) har istället bokats om till denna gala men då som delad huvudmatch. Detta blir första gången som Fitch försvarar sin titel. En tredje titelmatch är bokad till huvudkortet för galan, en match där Marlon Moraes (17-4-1) ska försvara sin bantamviktstitel för femte gången mot en just nu obestämd utmanare.

Huvudkort

  • Huvudmatch i lättvikt: (C) Justin Gaethje vs. Joao Zeferino
  • Weltervikt: (C) Jon Fitch vs. Jake Shields
  • Bantamvikt: (C) Marlon Moraes vs. TBA

Underkort

  • Weltervikt: Yushin Okami vs. Paul Bradley
  • Fjädervikt: Shane Kruchten vs. Jeremy Mahon
  • Mellanvikt: Bruno Santos vs. Vagab Vagabov

Foto: World Series of Fighting

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Jake ShieldsJon FitchJustin GaethjeNyheterSenaste NyttWSoFZ-Klistrad artikel

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra MMA-comeback?

Loading ... Loading ...