WSoF tecknar kontrakt med två talangfulla amerikaner

World Series of Fighting fortsätter expandera och tecknade nyligen långtidskontrakt med två stigande stjärnor inom sporten. 

Det handlar om den obesegrade lättviktaren LaRue Burley (6-0) samt mellanviktaren Louis Taylor (11-3) som har tecknat respektive kontrakt som sträcker sig över flertalet matcher med organisationen.

31-årige Burley har verkligen skapat ett namn för sig med sex raka vinster sedan proffsdebuten för lite mer än tre år sedan. Fyra avslut, två enhälliga domarbeslut och en publikvänlig stil har alltså fått WSoF att öppna plånboken för amerikanen. Han tränar för övrigt hos Power MMA Team i Gilbert, Arizona.

Taylor är den betydligt mer erfarne av de två. Av 14 professionella matcher har han imponerande nog lyckats vinna hela 11 stycken. Fyra av dessa har kommit i hans senaste framträdanden och då samtliga kommit genom avslut i första ronden är det lätt att första varför WSoF väljer att teckna kontrakt med “Handgunz”. Taylor har även hunnit med att tävla för både Strikeforce och Bellator under den nästan åtta år långa karriären.

Det är inte känt när de två är tänkta att debutera eller mot vem. Taylor kommer senast från den amerikanska organisationen APFC, American Predator Fighting Championship, medan Burley senast tävlade för RFA, Resurrection Fighting Alliance.

Kategorier
NyheterSenaste NyttWSoF

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...