VIDEO: Joe Rogan under ATTACK – “skrattar åt kvinnoövergrepp”

✔ Skådespelerskan: "Manliga jävla komiker-grisar"

UFC-kommentatorn Joe Rogan är i hetluften efter att en Twitter-tråd vänt strålkastarna mot honom och hans vänner. I en lång tråd så får Rogan utstå massiv kritik för att han associerar sig med bland annat komikerna Chris D’Elia och Joey Diaz.

 – Komediscenen i Los Angeles är full av äckel. Chris D’Elia är inte den första och kommer inte vara den sista. Komiker i Los Angeles vet hemligheter om varandra och därför är de rädda för att skvallra om varandra. [Joe Rogan] vet nästan allting och väljer ändå att ge dem en enorm plattform.

 

D’Elia står från flera kvinnor anklagad för bland annat blottning och sexuella trakasserier mot minderåriga, anklagelser som han öppet förnekat.

“Coco” Diaz kritiseras i sin tur för ett klipp från Rogans podcast. I klippet från 2011 berättar Diaz hur han fått “20 kvinnor” att utföra sexuella tjänster i utbyte för en chans att få stå på scen.

 – Tro fan att du behövde suga min kuk för att komma till The Belly Room…. Det är genvägen för att komma till Hollywood, det vet alla.

I klippet syns en skrattande Rogan och hans dåvarande podcast-partner Brian Redban. Diaz fortsätter berätta om en specifik tjej som senare kontaktade honom och sade att han hade förstört henne.

 – Till slut så flippade hon ut. När hon kom till Hollywood så var hon vacker. Men när hon åkte därifrån… hon hade smutsiga jävla… hennes naglar var äckliga. Hon skrev sedan ett brev till The Comedy Store: “Din kuksugare, du förstörde mig!

Här nedan följer er urval från tråden:

Miss inte:

Joe Rogan kritiseras från flera håll

Diaz är känd för sin råa humor och har vid ett flertal tillfällen hamnat i hetluften för sina kommentarer. Den här gången får dock även Rogan utstå massiv kritik från bland annat skådespelaren Chelsea Peretti.

 – Det är inte bara Joey Diaz, det är också [Joe Rogans] skratt, skrev Peretti i två numera borttagna Tweets. Mitt blod kokar när jag ser dessa manliga jävla komiker-grisar skratta på sin podcast om kvinnoövergrepp.

– Om du är en manlig komiker, en sak som du kan göra är att be män att hålla käften när de spyr hat om kvinnor. Gästa inte podcasts som är rasistiska och sexistiska, fortsatte Peretti. Du kan också föra talan för de kvinnor som blir attackerade online när de försöker stå upp för sig själva… eller var helt tyst.

Rogan gjorde nyligen en mycket lukrativ affär med Spotify som uppgick i enorma miljonbelopp. Han fortsätter vara en väldigt inflytelserik röst inom både kampsport och politik.

Kategorier
Joe RoganSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara