Skåne

Art Of Roll
Kronetorpsgatan 1
0737473335
https://www.facebook.com/artofrollBJJ

Klubben drivs av Gabriel Rosberg som varit svart bälte sedan 2011 med flera stora titlar i bagaget.med uppbackning av Rickard Nilsson som varit svartbälte sedan 2012 samt Gabriels bror Andre som är lila bälte

Fenix Budo & Kampsportsförening
Kadettgatan 2, 254 55 Helsingborg
076-820 60 20
https://www.facebook.com/groups/162850277151/

Vår ambition är att kunna erbjuda er alla oavsett om ni är totalt nybörjare utan någon erfarenhet alls upp till och med avancerade utövare och elit, träningspass som passar! Med en topprenoverad träningsanläggning kan vi garantera er en fräsch och häftig miljö. Med våra första terminer i ryggen där över 500 medlemmar har tränat hos oss, står vi starkare än någonsin!

Hjärups Budoklubb
Ämnesvägen 2, Hjärup
https://www.facebook.com/hjarups.budoklubb.16?fref=ts

Combat Ju Jutsu skapar en bra grund för bla. MMA och andra tävlingskategorier eftersom Combat Ju Jutsu innehåller alla aspekter som tävlingskampsport innefattar, det vill säga slag & spark, kast & nedtagningar och mattkamp.

Vi i Hjärups budoklubb har både pass med renodlat självförsvar och pass som är inriktade på tävlingar, som Combat MMA och grappling. Vi tränar fysiskt och mentalt för att utveckla fysiken och tekniken och vi växer även som människor. Vi vill stärka självkänslan och självförtroendet hos våra medlemmar så att de har nytta av detta även i andra delar av livet. Vi sätter stort värde i samhörighet och solidaritet och vill ge våra medlemmar en värdefull fritid och hobby som skapar god grund för en bättre värld.

Combat Ju Jutsu utövas som självförsvar och är en väldigt offensiv självförsvarskonst som har sitt ursprung i Japan. Ju Jutsu uppfanns av Buddistmunkar men förädlades senare av samurajerna. Effektiviteten låg i dess bredd och mängd av tekniker vid både stående och i liggande kamp. Ju Jutsu har sedan spritts över världen till alla väldsdelar, inte minst till Europa. Stavelsen av namnet ”Ju Jutsu” varierar mycket (ex. Jiu Jitsu, Jiu Jutsu) men grunden är den samma. Flera nya stilar av denna kampkonst har dykt upp i olika länder och städer. I Sverige har stilen Ju Jutsu funnits sedan 60-talet.

Är du sugen på kampsport, kampkonst och självförsvar? Här finns vi! Kolla på Facebook eller vår hemsida för mer info.
Ni är hjärtligt välkomna!

Malmö Budokwai
Norra Bulltoftavägen 8-10, 212 43 Malmö
040- 93 04 35
www.facebook.com/pages/Malm%C3%B6-Budokwai-Combat-Ju-Jutsu/101913699890723</a<

Vi är en kampsportsförening som funnits i Malmö sedan 1968 och har utvecklat en stil vid namnet Combat Ju Jutsu Ryu, CJJR. Stilen innehåller slag- och sparktekniker, kast och nedtagningar samt mattkamp. CJJR har sin grund i samurajernas stridskonst, men är vidareutvecklad till ett modernt, realistiskt självförsvar och anpassade tävlingsformer.

Malmö Budokwai erbjuder fyra olika träningsalternativ till en och samma terminsavgift: Combat Ju Jutsu, Combat (tävlingsformen av Combat Ju Jutsu), Combat MMA, Combat Boxing (stående slag- och sparktekniker). Träningen kan kombineras och alla träningsalternativ och träningspass ingår i terminsavgiften. Vi har fortlöpande intag under terminens gång. Vi har barn & ungdomsgrupper, vuxengrupper samt tävlingsgrupper – det finns träningsalternativ för alla åldrar och intressen.

Är du intresserad av självförsvar, kampkonst eller kampsport. Bekanta dig med vår hemsida, vår sida på Facebook eller kom ner till vår dojo på ett besök.

View Larger Map

Malmö MuayThai & MMA
Barkgatan 9, 214 22 Malmö
thaiboxning.se
040231510 (1630-2100)
https://www.facebook.com/pages/Malm%C3%B6-Muay-Thai/111836532184075

Malmö MuayThai& MMA startades 1999 och är en av de mest framgångsrika klubbarna i Norden
Våra kompetenta tränare /coacher tar hand om dig i form av:

Malik Mawlayi- Thai/MMA/SW
Larry Lindwall- Thai/MMA/Kick
Rasmus Svensson- Thai/ BOX/Kick
Marcus Öberg- Thai/Kick
Martin Akhtar- Thai/Kick
Daniel Holm- BJJ/SW
mfl,
nybörjarintag året runt
Varmt välkommen

Visa större karta

Mba MMA Experience
Fågelbacksgatan 15, 21744 Malmö
[email protected]
https://www.facebook.com/MalmoBoxingAcademy?fref=ts

Klubben i Malmös hjärta, genom åren har vi utvecklat vår träning till den högsta nivån. Genom flertalet titlar i K1 , Shootfighting/MMA från amatör till Pro-nivå. Vi strävar efter en god gemenskap och en härlig känsla under träningen. Mba MMA är också moderklubben till Trophy MMA där vi både deltar aktivt och ideellt. Chefsinstruktör Roberto Laiolo & Huvudinstruktör Jörgen Segerlind hälsar alla varmt välkomna att kontakta Mba MMA.

På MBA kan vi erbjuda dig allsidig träning som ger dig kondition, styrka och självkänsla. Alla är välkomna att träna hos oss vare sig du vill komma i form, hålla igång gamla kunskaper eller tävla. Oavsett din ambitionsnivå kommer tränarna att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter samt erbjuda dig bästa möjliga träning baserat på just dina mål. Vårt motto är ”kvalitet framför kvantitet” Antalet medlemmar är begränsat för att erbjuda maximal utdelning av träningspasset. Det ska vara roligt att träna, utan att man tappar kvalitet på själva träningen. Vi strävar efter gemenskap och att skapa en stark sportsanda. Vi tränar året runt och har därför löpande intag. Det är bara att komma ner och prata med någon av tränarna så hjälper de dig tillrätta.

Samurai MMA
Getingevägen 11, 222 41 Lund
Samurai MMA
046 211 04 22

Vi erbjuder träning i thaiboxning och grappling i Lund, i små grupper med mycket personlig instruktörstid per elev.

Vi eftersträvar att ha en god träningsmiljö, där alla är sedda, respekterade och tagna på allvar som elever. Motivation skapas och bibehålls av en bra träningsmiljö med gott kamratskap – och motivation är allt som krävs för att någon (förr eller senare) ska bli riktigt bra!

Du behöver inte tillhöra eliten, eller vara stereotypen av en vältränad kille i mitten av tjugoårsåldern, för att kunna träna modern kampsport. Vår klubb i Lund är öppen för alla att träna i, kvinnor såväl som män, gamla såväl som unga.
Klubben finns till för att passa studenterna – inte omvänt!

Då vår tränare, Guram Kutateladze, själv har tränat sedan tidig barndom, inom ett brett spektra av stilarter, har han god insikt i olika mentaliteter och kunskap till att pedagogiskt anpassa sitt instruktörskap till olika elevers individuella behov.

Kampsport är Gurams kallelse i livet och tillika hans fulltidsjobb här i Lund, och han är glad för att lära ut det han kan till alla som vill lära sig. Ett gott hjärta och en vilja att lära är allt som krävs för att någon ska kunna uppnå bra resultat med träningen.

Vi är ett team av olika individer, men med samma mål; att göra det bästa av vår träning, och hjälpa varandra till att bli så bra som vi kan bli!

Visa större karta