Stockholm

Berserk MMA
Hjärnegatan 1K
BerserkMMA.com
0704584296
facebook.com/Berserk.MMA.Sthlm

Klubben Berserk MMA grundades 2004 av ett kompisgäng med målet att träna hårt och att ha kul tillsammans.

Detta mål har inte ändrats: Berserk MMA är fortfarande en trivselklubb som är öppen för alla – oavsett kön, hudfärg, religion eller sexuell läggning. Att ge varandra ett leende eller en klapp på axeln är en självklarhet, både bland våra coacher och medlemmar.

Vi gillar även att gå och äta middag tillsammans efter en hård träning. Eller varför inte semestra utomlands tillsammans och gå lite MMA-matcher? För trots vår ambition att vara Stockholms softaste klubb så har vi en långsiktig satsning för att fostra fram nya talanger och har god erfarenhet av både träning och tävlingsverksamhet inom MMA (Mixed Martial Arts), SW (submission wrestling), samt kickboxning, thaiboxning och knockdown-karate.

View Larger Map

Fight Club Stockholm
Dalagatan 16, 113 24 Stockholm
08-51 51 15 15
https://www.facebook.com/FightClubStockholm

En av Sveriges bästa klubbar för stående kamp. Som medlem hos oss kan du träna på över 20 pass i veckan. Vi välkomnar både motionärer och den som vill satsa på kampsport som elit idrott. Hos oss kan du träna Muay-Thai, Kickboxning & Freeboxing.

Vill du bli en del av vår framgångsrika förening så erbjuder vi dig ”prova på pass”. Det är bara att komma ner när du vill i veckan, så får du känna på om vårt sätt att träna kampsport på passar just dig. Du behöver inte ha några förkunskaper. Våra pedagogiska instruktörer är väl meriterade utövare och hos oss är kunden alltid i fokus.

Huvudinstruktör: Dick Alves

View Larger Map

Hilti Brazilian Jiu Jitsu
Årsta skolgränd 8 117 43 Stockholm
Hilti BJJ
https://www.facebook.com/groups/17715731568/

Hilti Stockholm är en intresseförening. Grunden i vår verksamhet är Brasiliansk Jiu-Jitsu. Vi tränar och tävlar även inom Submission Wrestling och Mixed Martial Arts. Träningen omfattar barn, ungdomar och vuxna. Motionärer och elit.

Här finner du unga och gamla, tjejer och killar. Nybörjare och proffs. Kom gärna förbi och prova eller bara titta på. Många har frågor om att komma igång och träna. Vad man skall ha för utrustning, vilken grupp man skall vara med i osv.

Det bästa är: Ta med shorts och en t-shirt och komma till oss för att provträna. Kolla in. Känn av. Snacka med tränarna. Allt löser sig och det bästa är att komma och kolla.

HILTI BJJ är Stockholms äldsta BJJ-klubb och har sedan starten tävlat i IBJJF, Pride, UFC och ett stort antal andra stora organisationer.

View Larger Map

Nacka Dojo
Skuru Skolväg 2, 13137 Nacka
08-716 66 59
https://www.facebook.com/nackadojo

Nacka Dojo startade under namnet Ju-Jutsu Klubb 1982 av Ingemar Sköld som idag innehar graden 9 Dan.

Vi har under många år framgångsrikt producerat tävlingsfighters, vi har landslagstraditioner från tidigt 80-tal och är en av Sveriges ledande tävlingsklubbar.

Ricard Carneborn som tränat i klubben sedan 1986 och instruerat sedan 1990 anställdes år 2005 som sportchef. Ricard som tävlat i landslaget i 10 år hade dels idrottslig framgång samt en utbildning från Bosön idrottshögskola.

Vi har nu ett eget hus på 1000 kvm och kommer på sikt att erbjuda fyra träningsytor i ett av Europas finaste träningscenter för kampsport och styrketräning.

View Larger Map

Panda Dojo
Simlångsvägen 50 Enskedehallen T-bana Gullmarsplan, Stockholm
https://www.facebook.com/pandadojostockholm

På Panda Dojo tränar vi Brazilian jiu-jitsu. Vi styrketränar även i Gym några dagar i veckan. Panda Dojo startades 2006 av ett gäng kompisar som ville träna tävlings ju-jutsu. Sedan starten har träningen förändrats och vi har bytt stil men kompisandan lever fortfarande kvar. Så länge du visar respekt för dina träningskamrater och gör ditt bästa är du välkommen till Panda Dojo.
Oavsett om du tränar för motion eller tävling finns det plats för dig. Vi har träning från 6 år. Välkommen!

View Larger Map

Radio- och TVs Ju-Jutsuklubb
Oxenstiernsgatan 26-34, 105 10 Stockholm
0707-36 38 36
https://www.facebook.com/rtvsjjk
, ,

Radio och TVs Ju-Jutsu Klubb startade 1972. Klubben tillhör Sveriges Radio och Televisions Idrottsförening och är i första hand till för anställda, men vi välkomnar även andra intresserade av Ju-Jutsu, Goshindo/MMA och Kickboxning.

Vi är en ganska liten klubb med omkring 50 medlemmar i alla ålderskategorier så du kommer garanterat att tycka det är kul att träna. För det är det som vi tycker är viktigast; att ha kul. Sedan är det en bonus att kondisen förbättras. Som det oftast är i en liten klubb träffas vi en del utanför träningshallen också

Stockholm BJJ Center
Magnus Ladulåsgatan 32D
facebook.com/pages/Stockholm-BJJ-Center-SBGi/310572542318957

Vi är ett trevligt gäng som sysslar med modern kampsport i form av Brasiliansk Jiu-Jitsu (BJJ) och Submission Wrestling (SW).

Hos oss kan du träna oavsett om du är kille eller tjej, gammal eller ung, stor eller liten! Träningen är teknisk, varierad och rolig, och passar de flesta människor.

View Larger Map

Storm Mixed Martial Arts
Åsögatan 153
www.facebook.com/StormMixedMartialArts

På Storm MMA kommer du att få coaching i världsklass. Bobby Rehman har en framgångsrik professionell tävlingskarriär bakom sig och är numera tränare på heltid. Storm MMA erbjuder ett stort engagemang och en härlig gemenskap!

View Larger Map

Sweden Top Team
Bondegatan 24
070-422 60 45

Klubben startades jan 2013, ny klubb men med många erfarna/meriterade fighters.
Sargon Gergeo är grundare till klubben och huvudtränaren. Sweden Top Team är en thaiboxningsklubb men tränar och tävlar även i kickboxning och boxning. Men klubben är inte enbart för tävlande utan även för motionärer också i alla åldrar. För mer info. kontakta Sargon.

View Larger Map

Södermalms Shaolin Kung Fu
Blekingegatan 38, 116 62 Stockholm
08-641 99 99 / 0704-17 69 41
http://www.facebook.com/groups/25318535027/

Thabo Motsieloa grundade Södermalms Shaolin Förening 1983 och har tillsammans med Fredrik Halldén, Fredrik Wagner och Hayes Jemide drivit och utvecklat klubbens koncept för motion och tävling. Klubben tävlar även i Kickboxning och Thaiboxning. För mer info kontakta Thabo!

View Larger Map

Södermalms Taekwon-Do Klubb
Östgötagatan 17, 116 25, Stockholm
073-8417046
www.facebook.com/sodermalmtkd

Klubben startade sin verksamhet 2002 och tränar stilen ITF Taekwon-Do. Under åren har klubben skolat både EM och VM medaljörer.
Välkommen att besöka eller kontakta oss om du vill veta mer.