Västra Götaland

BK Yoi
Järnvägsgatan 19 565 32 MULLSJÖ
Budoklubben Yoi
0392/313 96
http://www.facebook.com/groups/149107891783633/”>http://www.facebook.com/groups/149107891783633

Vi är en liten klubb i Mullsjö som främst sysslar med judo och jujutsu kai men vi blandar friskt med sånt vi känner för.

View Larger Map

Conde BJJ & MMA
Karl Gustavsgatan 49, 411 31 Göteborg
https://www.facebook.com/pages/Conde-Bjj-Mma/141023345987642

Träningen leds främst av Martin (Greven) Hedenbergh som är en av Sveriges mest meriterande utövare i submisson wresling. Martin har under det senaste året erhållt titlar i submission wrestling såsom Alive champion 2010, SM guld 2009, vinnare av grapplingligan 2009, och FILA VM 2:a.

View Larger Map

Epic Training Center
Industrigatan 10, vänersborg
www.facebook.com/EpicTrainingCenterVanersborg

Hos oss sitter ingen på bänken!

View Larger Map

Fit4Fight Gym
Prästgårdsängen 1, 412 71 Göteborg
Fit4Fight Gym
0708-266659
www.facebook.com/Fit4FightGym

Fit4Fight Gym grundades 2006 och huseras i dagsläget av flera proffsfighters, Svenska Mästare och några av Sveriges främsta instruktörer!

Vi är unika med att erbjuda våra medlemmar träning i samtliga stilar i ett och samma medlemskap dvs. MMA, Muay Thai, Kickboxning, Sanshuo, Boxning, Brazilian Jiu-jitsu, Submission Wrestling, Krav Maga och CrossFit!

Kom och provträna redan idag! Vi har rullande intag året runt och erbjuder en veckas provträning utan kostnad!

Välkommen till gemenskapen!

View Larger Map

House of Champions
GUSTAF DALÉNSGATAN 1, Göteborg
https://sv-se.facebook.com/HouseOfChampionsgbg

Vill du träna kampsport och självförsvar har du kommit helt rätt. På House Of Champions kan du träna Muay Thai, MMA, BJJ, Kickboxning och Krav Maga. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller på elitnivå, motionär eller tävlande: vi har en plats för alla! Duktiga tränare, Kanon träning och en väldigt god stämning, kom gärna upp till oss och hälsa på!

Spirit Fightcenter
Gamla Kasthallsvägen 1, 511 57 Kinna
https://www.facebook.com/groups/98832254736/

Vi har träning för alla. Man kan träna för motionens skull, eller om man vill satsa hårdare för att tävla. På Spirit Fight Center tränar både tjejer och killar i alla åldrar.
Vår målsättning är att du som tränar här ska trivas med de fina lokalerna, de kompetenta instruktörerna men framförallt med den kamratliga stämningen.

Visa större karta

Team Sleipnir
Fjärde Långgatan 46, 41327 Göteborg & Gustav Dalènsgatan 11, 417 05 Göteborg
0701487666
www.facebook.com/TeamSleipnir

Team Sleipnir erbjuder kampsportsträning i hjärtat av Göteborg, vid Järntorget (Linnè) och vid Backaplan (Hisingen). MMA samsas med Wushu (Kinesisk Kickboxning) och grappling. Vi är ett avslappnat gäng kamrater som älskar att träna tillsammans. Våra välutbildade och meriterade instruktörer hjälper såväl motionär som proffs att hitta glädjen i kampsporten.

Kom och besök oss redan idag, att prova på är helt gratis och vi har löpande intag under hela terminen.

VÄLKOMMEN!

www.facebook.com/TeamSleipnir
www.Sleipnir-if.com
www.houseofchampions.se

Yamasaki Academy
Teatergatan 19 411 35 Göteborg
070-572 61 92
https://www.facebook.com/YamasakiGBG

Yamasaki Academy Göteborg är en ideell förening som sedan 1999 bedrivit träning i Brasiliansk jiu-jitsu. Föreningen är ansluten till Riksidrottsförbundet, Svenska Budo & Kampsportsförbundet och Svenska Brasiliansk jiu-jitsu Förbundet. Föreningen bedriver sin verksamhet enligt svensk idrotts idéprogram Idrotten vill vilken står för Glädje och gemenskap, Demokrati och delaktighet, Allas rätt att vara med och Rent spel.

Yamasaki Academy är en internationell organisation som leds av Fernando Yamasaki. Fernando kommer från São Paulo i Brasilien och har tränat judo sen tre års ålder och har en lång meritlista inom judo, brottning och Brasiliansk jiu-jitsu. Idag är Fernando verksam i Washington DC där han driver ett par klubbar. Bortsett från Sverige och USA finns det även Yamasaki-klubbar i Dominikanska republiken och Brasilien. Klubben i Göteborg har ett kontinuerligt träningsutbyte med resten av organisationen och får regelbundna besök av utländska tränare.

Ansvarig för verksamheten i Sverige är Pilo Stylin som är svartbälte sedan 2009. Pilo är en av Sveriges mest meriterade svartbälten och har tävlat väldigt mycket både på svensk mark och utomlands. 2004 deltog han i sitt första VM i Brasilien och har sedan dess hunnit med ytterligare fyra. Bästa placering på VM två kvartsfinalplatser som lila och brunbälte.