Kickboxning

Berserk MMA
Hjärnegatan 1K
BerserkMMA.com
0704584296
facebook.com/Berserk.MMA.Sthlm

Klubben Berserk MMA grundades 2004 av ett kompisgäng med målet att träna hårt och att ha kul tillsammans.

Detta mål har inte ändrats: Berserk MMA är fortfarande en trivselklubb som är öppen för alla – oavsett kön, hudfärg, religion eller sexuell läggning. Att ge varandra ett leende eller en klapp på axeln är en självklarhet, både bland våra coacher och medlemmar.

Vi gillar även att gå och äta middag tillsammans efter en hård träning. Eller varför inte semestra utomlands tillsammans och gå lite MMA-matcher? För trots vår ambition att vara Stockholms softaste klubb så har vi en långsiktig satsning för att fostra fram nya talanger och har god erfarenhet av både träning och tävlingsverksamhet inom MMA (Mixed Martial Arts), SW (submission wrestling), samt kickboxning, thaiboxning och knockdown-karate.

View Larger Map

Fight Club Stockholm
Dalagatan 16, 113 24 Stockholm
08-51 51 15 15
https://www.facebook.com/FightClubStockholm

En av Sveriges bästa klubbar för stående kamp. Som medlem hos oss kan du träna på över 20 pass i veckan. Vi välkomnar både motionärer och den som vill satsa på kampsport som elit idrott. Hos oss kan du träna Muay-Thai, Kickboxning & Freeboxing.

Vill du bli en del av vår framgångsrika förening så erbjuder vi dig ”prova på pass”. Det är bara att komma ner när du vill i veckan, så får du känna på om vårt sätt att träna kampsport på passar just dig. Du behöver inte ha några förkunskaper. Våra pedagogiska instruktörer är väl meriterade utövare och hos oss är kunden alltid i fokus.

Huvudinstruktör: Dick Alves

View Larger Map

Fit4Fight Gym
Prästgårdsängen 1, 412 71 Göteborg
Fit4Fight Gym
0708-266659
www.facebook.com/Fit4FightGym

Fit4Fight Gym grundades 2006 och huseras i dagsläget av flera proffsfighters, Svenska Mästare och några av Sveriges främsta instruktörer!

Vi är unika med att erbjuda våra medlemmar träning i samtliga stilar i ett och samma medlemskap dvs. MMA, Muay Thai, Kickboxning, Sanshuo, Boxning, Brazilian Jiu-jitsu, Submission Wrestling, Krav Maga och CrossFit!

Kom och provträna redan idag! Vi har rullande intag året runt och erbjuder en veckas provträning utan kostnad!

Välkommen till gemenskapen!

View Larger Map

House of Champions
GUSTAF DALÉNSGATAN 1, Göteborg
https://sv-se.facebook.com/HouseOfChampionsgbg

Vill du träna kampsport och självförsvar har du kommit helt rätt. På House Of Champions kan du träna Muay Thai, MMA, BJJ, Kickboxning och Krav Maga. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller på elitnivå, motionär eller tävlande: vi har en plats för alla! Duktiga tränare, Kanon träning och en väldigt god stämning, kom gärna upp till oss och hälsa på!

Malmö MuayThai & MMA
Barkgatan 9, 214 22 Malmö
thaiboxning.se
040231510 (1630-2100)
https://www.facebook.com/pages/Malm%C3%B6-Muay-Thai/111836532184075

Malmö MuayThai& MMA startades 1999 och är en av de mest framgångsrika klubbarna i Norden
Våra kompetenta tränare /coacher tar hand om dig i form av:

Malik Mawlayi- Thai/MMA/SW
Larry Lindwall- Thai/MMA/Kick
Rasmus Svensson- Thai/ BOX/Kick
Marcus Öberg- Thai/Kick
Martin Akhtar- Thai/Kick
Daniel Holm- BJJ/SW
mfl,
nybörjarintag året runt
Varmt välkommen

Visa större karta

Mba MMA Experience
Fågelbacksgatan 15, 21744 Malmö
[email protected]
https://www.facebook.com/MalmoBoxingAcademy?fref=ts

Klubben i Malmös hjärta, genom åren har vi utvecklat vår träning till den högsta nivån. Genom flertalet titlar i K1 , Shootfighting/MMA från amatör till Pro-nivå. Vi strävar efter en god gemenskap och en härlig känsla under träningen. Mba MMA är också moderklubben till Trophy MMA där vi både deltar aktivt och ideellt. Chefsinstruktör Roberto Laiolo & Huvudinstruktör Jörgen Segerlind hälsar alla varmt välkomna att kontakta Mba MMA.

På MBA kan vi erbjuda dig allsidig träning som ger dig kondition, styrka och självkänsla. Alla är välkomna att träna hos oss vare sig du vill komma i form, hålla igång gamla kunskaper eller tävla. Oavsett din ambitionsnivå kommer tränarna att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter samt erbjuda dig bästa möjliga träning baserat på just dina mål. Vårt motto är ”kvalitet framför kvantitet” Antalet medlemmar är begränsat för att erbjuda maximal utdelning av träningspasset. Det ska vara roligt att träna, utan att man tappar kvalitet på själva träningen. Vi strävar efter gemenskap och att skapa en stark sportsanda. Vi tränar året runt och har därför löpande intag. Det är bara att komma ner och prata med någon av tränarna så hjälper de dig tillrätta.

MMA Eskilstuna
Kriebsensgatan 14A, 63220 Eskilstuna
MMA Eskilstuna
076-3127986
https://www.facebook.com/mmaeskilstuna

MMA Eskilstuna vill erbjuda sina medlemmar kvalitativ och rolig träning som utvecklarna och skapar gemenskap. MMA Eskilstuna vill också erbjuda tävlingsverksamhet för de medlemmar som önskar det. Hos oss kan du träna MMA/Shootfighting, stående fighting (thai, kickboxning, boxning), grappling (SW, brottning) och MMA Fitness (vår form av funktionell kampsportsbaserad fysträning).

– Varje medlem ska erbjudas kvalitativ, rolig träning som är anpassad för individen.
– Respektera dina träningskamrater, tränare och vår lokal. Du ska träna imorgon också.
– MMA Eskilstuna är dopningsfri.
– MMA Eskilstuna accepterar inte kriminellt beteende.
– MMA Eskilstuna vill med sin verksamhet erbjuda bra träning med kompetenta instruktörer.

View Larger Map

Radio- och TVs Ju-Jutsuklubb
Oxenstiernsgatan 26-34, 105 10 Stockholm
0707-36 38 36
https://www.facebook.com/rtvsjjk
, ,

Radio och TVs Ju-Jutsu Klubb startade 1972. Klubben tillhör Sveriges Radio och Televisions Idrottsförening och är i första hand till för anställda, men vi välkomnar även andra intresserade av Ju-Jutsu, Goshindo/MMA och Kickboxning.

Vi är en ganska liten klubb med omkring 50 medlemmar i alla ålderskategorier så du kommer garanterat att tycka det är kul att träna. För det är det som vi tycker är viktigast; att ha kul. Sedan är det en bonus att kondisen förbättras. Som det oftast är i en liten klubb träffas vi en del utanför träningshallen också

Sweden Top Team
Bondegatan 24
070-422 60 45

Klubben startades jan 2013, ny klubb men med många erfarna/meriterade fighters.
Sargon Gergeo är grundare till klubben och huvudtränaren. Sweden Top Team är en thaiboxningsklubb men tränar och tävlar även i kickboxning och boxning. Men klubben är inte enbart för tävlande utan även för motionärer också i alla åldrar. För mer info. kontakta Sargon.

View Larger Map

Team East Sweden
Finspångsvägen 63
0706678849
https://www.facebook.com/groups/571706216250068/

Kom och träna på ett av Sveriges bästa kampsportscenter/gym! Hos oss får du träna i några av Sveriges häftigaste lokaler under ledning av erfarna, utbildade och kompetenta instruktörer med meriter från såväl SM, EM och VM i olika kampsporter.

Vare sig du vill träna på elitnivå eller enbart vara delaktig i vår unika gemenskap så är du välkommen!

… och självklart så bjuder vi på två gratispass för dig som vill prova på att träna hos oss.

Umeå Kampcenter
Rådhusesplanaden 16B, 903 28 Umeå
070-287 02 97
https://www.facebook.com/umeakampcenter

Umeå Kampcenter erbjuder tre kompletta kampsportsstilar: Jujutsu, Kickboxning och Gracie Barra BJJ. Klubben grundades av Sensei Lasse Häggblom, 5 dan Jujutsu.

Jujutsu är självförsvar och kampmoment som brottning, kast, stående fighting och självskydd.

Kickboxning går ut på stående kamp med slag & spark.

Gracie Barra BJJ fokuserar på liggande markteknik och mattkamp.

Västerås Kampsportcenter
Stora gatan 58, Västerås
076-321 95 99
www.facebook.com/vkc.vasteraskampsportcenter

Västerås mest meriterande kick-/thaiboxningsklubb med centralt belägna lokaler och trevliga instruktörer. Vi har även en stor grapplingsektion som utövar BJJ och SW i samarbete med SBGi. Besök vår hemsida för mer information!

View Larger Map