MMA

Berserk MMA
Hjärnegatan 1K
BerserkMMA.com
0704584296
facebook.com/Berserk.MMA.Sthlm

Klubben Berserk MMA grundades 2004 av ett kompisgäng med målet att träna hårt och att ha kul tillsammans.

Detta mål har inte ändrats: Berserk MMA är fortfarande en trivselklubb som är öppen för alla – oavsett kön, hudfärg, religion eller sexuell läggning. Att ge varandra ett leende eller en klapp på axeln är en självklarhet, både bland våra coacher och medlemmar.

Vi gillar även att gå och äta middag tillsammans efter en hård träning. Eller varför inte semestra utomlands tillsammans och gå lite MMA-matcher? För trots vår ambition att vara Stockholms softaste klubb så har vi en långsiktig satsning för att fostra fram nya talanger och har god erfarenhet av både träning och tävlingsverksamhet inom MMA (Mixed Martial Arts), SW (submission wrestling), samt kickboxning, thaiboxning och knockdown-karate.

View Larger Map

Bollnäs MMA
Karma Träningscenter, Läroverksgatan 52a, 82133 Bollnäs
0278-24200.

Bollnäs MMA är en nystartad klubb som håller till i fräscha lokaler på Karma Träningscenter.

View Larger Map

Bålsta Dojo
Kalmarvägen 3, Bålsta
Bålsta Dojo
070 – 792 02 73
www.facebook.com/balstadojo

Välkommen till Bålsta Dojo

Du har nu tagit första steget till att börja träna i vår förening, vi är en ideellförening med ca 150 medlemmar. Bålsta Dojo är en framgångsrik klubb på tävlingsarenan inom Ju-jutsu, MMA, BJJ och Submisison Wrestling.

Mer information finner du på http://www.balstadojo.com/nyborjarinformation/

Conde BJJ & MMA
Karl Gustavsgatan 49, 411 31 Göteborg
https://www.facebook.com/pages/Conde-Bjj-Mma/141023345987642

Träningen leds främst av Martin (Greven) Hedenbergh som är en av Sveriges mest meriterande utövare i submisson wresling. Martin har under det senaste året erhållt titlar i submission wrestling såsom Alive champion 2010, SM guld 2009, vinnare av grapplingligan 2009, och FILA VM 2:a.

View Larger Map

Dynamix Köping
Budocenter, Tunadalsgatan 26, 731 31 Köping
Dynamix Köping
46 (0)73-9064636
https://www.facebook.com/#!/groups/207956045915830/

Dynamix Köping bildades 1982 av Leif Johansson. Klubben hette mellan 1982-2011 Köpings Ju-Jutsu Klubb och just Ju-Jutsu har varit klubbens huvudsakliga idrott.

År 2006 introducerades Sport Ju-Jutsu i föreningen och klubben lämnade traditionell Ju-Jutsu bakom sig och började satsa mer på den idrottsliga Ju-Jutsun, med mer kamp (sparring) och fysiskt krävande träning.

Efter 2006 och fram till idag har klubben utvecklats mycket och flera olika idrotter har tillkommit. I och med det har klubben vuxit och har idag allt från motionärer till elitidrottare som medlemmar.

År 2011 bytte föreningen namn till Dynamix Köping. Det nya föreningsnamnet speglar bättre vår verksamhet som innefattar olika idrotter och visar även vår koppling till kampsportsförbundet Dynamix Fightings Sports (www.dynamixfightingsports.com).

Vi är idag en stabil förening som ständigt arbetar hårt för att utvecklas. Vi kan erbjuda Dig god gemenskap och hård träning. Du kan när som helst börja i någon av våra träningsgrupper om det finns plats.

Vi har nolltolerans vad gäller våldsbrott, narkotika och doping.

Visa större karta

Epic Training Center
Industrigatan 10, vänersborg
www.facebook.com/EpicTrainingCenterVanersborg

Hos oss sitter ingen på bänken!

View Larger Map

Fenix Budo & Kampsportsförening
Kadettgatan 2, 254 55 Helsingborg
076-820 60 20
https://www.facebook.com/groups/162850277151/

Vår ambition är att kunna erbjuda er alla oavsett om ni är totalt nybörjare utan någon erfarenhet alls upp till och med avancerade utövare och elit, träningspass som passar! Med en topprenoverad träningsanläggning kan vi garantera er en fräsch och häftig miljö. Med våra första terminer i ryggen där över 500 medlemmar har tränat hos oss, står vi starkare än någonsin!

Fit4Fight Gym
Prästgårdsängen 1, 412 71 Göteborg
Fit4Fight Gym
0708-266659
www.facebook.com/Fit4FightGym

Fit4Fight Gym grundades 2006 och huseras i dagsläget av flera proffsfighters, Svenska Mästare och några av Sveriges främsta instruktörer!

Vi är unika med att erbjuda våra medlemmar träning i samtliga stilar i ett och samma medlemskap dvs. MMA, Muay Thai, Kickboxning, Sanshuo, Boxning, Brazilian Jiu-jitsu, Submission Wrestling, Krav Maga och CrossFit!

Kom och provträna redan idag! Vi har rullande intag året runt och erbjuder en veckas provträning utan kostnad!

Välkommen till gemenskapen!

View Larger Map

Hilti Brazilian Jiu Jitsu
Årsta skolgränd 8 117 43 Stockholm
Hilti BJJ
https://www.facebook.com/groups/17715731568/

Hilti Stockholm är en intresseförening. Grunden i vår verksamhet är Brasiliansk Jiu-Jitsu. Vi tränar och tävlar även inom Submission Wrestling och Mixed Martial Arts. Träningen omfattar barn, ungdomar och vuxna. Motionärer och elit.

Här finner du unga och gamla, tjejer och killar. Nybörjare och proffs. Kom gärna förbi och prova eller bara titta på. Många har frågor om att komma igång och träna. Vad man skall ha för utrustning, vilken grupp man skall vara med i osv.

Det bästa är: Ta med shorts och en t-shirt och komma till oss för att provträna. Kolla in. Känn av. Snacka med tränarna. Allt löser sig och det bästa är att komma och kolla.

HILTI BJJ är Stockholms äldsta BJJ-klubb och har sedan starten tävlat i IBJJF, Pride, UFC och ett stort antal andra stora organisationer.

View Larger Map

Kalmar Fightzone
Fabriksgatan 29

Kalmar skönaste kampsportsklubb, mitt i centrala Kalmar.

View Larger Map

Malmö Budokwai
Norra Bulltoftavägen 8-10, 212 43 Malmö
040- 93 04 35
www.facebook.com/pages/Malm%C3%B6-Budokwai-Combat-Ju-Jutsu/101913699890723</a<

Vi är en kampsportsförening som funnits i Malmö sedan 1968 och har utvecklat en stil vid namnet Combat Ju Jutsu Ryu, CJJR. Stilen innehåller slag- och sparktekniker, kast och nedtagningar samt mattkamp. CJJR har sin grund i samurajernas stridskonst, men är vidareutvecklad till ett modernt, realistiskt självförsvar och anpassade tävlingsformer.

Malmö Budokwai erbjuder fyra olika träningsalternativ till en och samma terminsavgift: Combat Ju Jutsu, Combat (tävlingsformen av Combat Ju Jutsu), Combat MMA, Combat Boxing (stående slag- och sparktekniker). Träningen kan kombineras och alla träningsalternativ och träningspass ingår i terminsavgiften. Vi har fortlöpande intag under terminens gång. Vi har barn & ungdomsgrupper, vuxengrupper samt tävlingsgrupper – det finns träningsalternativ för alla åldrar och intressen.

Är du intresserad av självförsvar, kampkonst eller kampsport. Bekanta dig med vår hemsida, vår sida på Facebook eller kom ner till vår dojo på ett besök.

View Larger Map

Malmö MuayThai & MMA
Barkgatan 9, 214 22 Malmö
thaiboxning.se
040231510 (1630-2100)
https://www.facebook.com/pages/Malm%C3%B6-Muay-Thai/111836532184075

Malmö MuayThai& MMA startades 1999 och är en av de mest framgångsrika klubbarna i Norden
Våra kompetenta tränare /coacher tar hand om dig i form av:

Malik Mawlayi- Thai/MMA/SW
Larry Lindwall- Thai/MMA/Kick
Rasmus Svensson- Thai/ BOX/Kick
Marcus Öberg- Thai/Kick
Martin Akhtar- Thai/Kick
Daniel Holm- BJJ/SW
mfl,
nybörjarintag året runt
Varmt välkommen

Visa större karta

Mba MMA Experience
Fågelbacksgatan 15, 21744 Malmö
[email protected]
https://www.facebook.com/MalmoBoxingAcademy?fref=ts

Klubben i Malmös hjärta, genom åren har vi utvecklat vår träning till den högsta nivån. Genom flertalet titlar i K1 , Shootfighting/MMA från amatör till Pro-nivå. Vi strävar efter en god gemenskap och en härlig känsla under träningen. Mba MMA är också moderklubben till Trophy MMA där vi både deltar aktivt och ideellt. Chefsinstruktör Roberto Laiolo & Huvudinstruktör Jörgen Segerlind hälsar alla varmt välkomna att kontakta Mba MMA.

På MBA kan vi erbjuda dig allsidig träning som ger dig kondition, styrka och självkänsla. Alla är välkomna att träna hos oss vare sig du vill komma i form, hålla igång gamla kunskaper eller tävla. Oavsett din ambitionsnivå kommer tränarna att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter samt erbjuda dig bästa möjliga träning baserat på just dina mål. Vårt motto är ”kvalitet framför kvantitet” Antalet medlemmar är begränsat för att erbjuda maximal utdelning av träningspasset. Det ska vara roligt att träna, utan att man tappar kvalitet på själva träningen. Vi strävar efter gemenskap och att skapa en stark sportsanda. Vi tränar året runt och har därför löpande intag. Det är bara att komma ner och prata med någon av tränarna så hjälper de dig tillrätta.

Mjölby Fight Gym
Kungsvägen 49, 595 41 Mjölby
0703-540733, 0702-682820
https://www.facebook.com/pages/Mj%C3%B6lby-Fight-Gym/475276972533442

Den lilla klubben med stort hjärta!
Blev etablerad klubb 2008 och har sen dess tävlat väldigt aktivt och framgångsrikt i framförallt shootfighting (5 SM medaljer)och amatör MMA.

Visa större karta

MMA Eskilstuna
Kriebsensgatan 14A, 63220 Eskilstuna
MMA Eskilstuna
076-3127986
https://www.facebook.com/mmaeskilstuna

MMA Eskilstuna vill erbjuda sina medlemmar kvalitativ och rolig träning som utvecklarna och skapar gemenskap. MMA Eskilstuna vill också erbjuda tävlingsverksamhet för de medlemmar som önskar det. Hos oss kan du träna MMA/Shootfighting, stående fighting (thai, kickboxning, boxning), grappling (SW, brottning) och MMA Fitness (vår form av funktionell kampsportsbaserad fysträning).

– Varje medlem ska erbjudas kvalitativ, rolig träning som är anpassad för individen.
– Respektera dina träningskamrater, tränare och vår lokal. Du ska träna imorgon också.
– MMA Eskilstuna är dopningsfri.
– MMA Eskilstuna accepterar inte kriminellt beteende.
– MMA Eskilstuna vill med sin verksamhet erbjuda bra träning med kompetenta instruktörer.

View Larger Map

Nacka Dojo
Skuru Skolväg 2, 13137 Nacka
08-716 66 59
https://www.facebook.com/nackadojo

Nacka Dojo startade under namnet Ju-Jutsu Klubb 1982 av Ingemar Sköld som idag innehar graden 9 Dan.

Vi har under många år framgångsrikt producerat tävlingsfighters, vi har landslagstraditioner från tidigt 80-tal och är en av Sveriges ledande tävlingsklubbar.

Ricard Carneborn som tränat i klubben sedan 1986 och instruerat sedan 1990 anställdes år 2005 som sportchef. Ricard som tävlat i landslaget i 10 år hade dels idrottslig framgång samt en utbildning från Bosön idrottshögskola.

Vi har nu ett eget hus på 1000 kvm och kommer på sikt att erbjuda fyra träningsytor i ett av Europas finaste träningscenter för kampsport och styrketräning.

View Larger Map

Nordic Fighters
Bastugatan 4 (Luleå Energi Arena) 97241 Luleå
http://facebook.com/pages/Nordic_fighters

Nordic Fighters är en kampsportsklubb i Luleå som undervisar i MMA och Muay Thai. Klubben bildades 2002 och har sedan starten varit den dominerande klubben i Luleå vad gäller kampsport samt antal utövande medlemmar. Nordic Fighters har ett gott samarbete med många klubbar runt om i sverige och utbyter ofta kunskap och erfarenheter med dessa.

View Larger Map

Nässjö Kampsport
Höregatan 10, 571 34 Nässjö
0380-735 09
https://www.facebook.com/pages/N%C3%A4ssj%C3%B6-Kampsport/196987000347064

Vi är en liten klubb i Nässjö.
Hos oss kan du träna; Ju-Jutsu Kai, MMA, Brazilian Jiu-Jitsu, Submission Wrestling, Kick&Box och HEMA.

Mer info om de olika stilarna finns på vår hemsida. Välkomna

Visa större karta

Primate Lounge
Butängsgatan 44, 60223 Norrköping
Primate Lounge
0735434943
www.facebook.com/groups/3373987012

Primate Lounge är Norrköpings största kampsportsklubb med inriktning på moderna, funktionella kampsporter.

Klubben har funnits sedan 2006. Våra tränare är väldigt kunniga inom sina respektive sporter och vi har både SM-, EM- och VM-medaljörer på klubben.

På Primate Lounge lägger vi stor tonvikt på bra pedagogik och trivsel. Vi vill att alla ska kunna trivas och utvecklas så bra som möjligt vilken ambition, ålder och fysisk förutsättning man än har.
Vi har klasser för allt från glada motionärer till seriöst satsande tävlingsfighters.

Vi har också ett komplett gym som ingår i medlemskapet.

Välkommen!

Visa större karta

Radio- och TVs Ju-Jutsuklubb
Oxenstiernsgatan 26-34, 105 10 Stockholm
0707-36 38 36
https://www.facebook.com/rtvsjjk
, ,

Radio och TVs Ju-Jutsu Klubb startade 1972. Klubben tillhör Sveriges Radio och Televisions Idrottsförening och är i första hand till för anställda, men vi välkomnar även andra intresserade av Ju-Jutsu, Goshindo/MMA och Kickboxning.

Vi är en ganska liten klubb med omkring 50 medlemmar i alla ålderskategorier så du kommer garanterat att tycka det är kul att träna. För det är det som vi tycker är viktigast; att ha kul. Sedan är det en bonus att kondisen förbättras. Som det oftast är i en liten klubb träffas vi en del utanför träningshallen också

Sandvikens Budo och kampsports-klubb (SBKK)
Fredriksgatan 1, Sandviken
http://www.facebook.com/SandvikenMMA
http://www.facebook.com/Sandvikensbudoochkampsportsklubb

Klubben har funnits i många år och har haft aikido och karate väldigt länge. Där karaten har varit väldigt framgångsrik. För några år sedan startades även MMA sektionen på klubben som har drivits med goda resultat, bland annat med diverse medaljer i Submission Wrestlingtävlingar vilket kan ses på klubbens hemsida. Vi har även tävlat i Thaiboxning och Shootfighting. Information om instruktörerna finns med på hemsidan.

View Larger Map

Storm Mixed Martial Arts
Åsögatan 153
www.facebook.com/StormMixedMartialArts

På Storm MMA kommer du att få coaching i världsklass. Bobby Rehman har en framgångsrik professionell tävlingskarriär bakom sig och är numera tränare på heltid. Storm MMA erbjuder ett stort engagemang och en härlig gemenskap!

View Larger Map

Söders Fight Gym
Södra Kansligatan 9 , 802 52 Gävle
Mikael Forsgren: +46 (0) 700-47 28 98
http://www.facebook.com/soders.gym

På SFG erbjuder vi högklassig kamsportsträning för alla kategorier av människor i olika åldrar. Hos oss kan du träna en mängd olika saker så som Mixed Martial Arts, Submission Wrestling, Thai Boxning, Box Fit och även rena Fyspass. Vi sysslar även med barnverksamhet där vi undervisar i en blandning av allt vi erbjuder, fast i mer lekfulla och roliga former. Vi har nu även börjat med förmiddagspass för alla er som jobbar skift mm. SFG har medlemmar på alla nivåer, allt ifrån motionärer till professionella tävlande.

View Larger Map

Team East Sweden
Finspångsvägen 63
0706678849
https://www.facebook.com/groups/571706216250068/

Kom och träna på ett av Sveriges bästa kampsportscenter/gym! Hos oss får du träna i några av Sveriges häftigaste lokaler under ledning av erfarna, utbildade och kompetenta instruktörer med meriter från såväl SM, EM och VM i olika kampsporter.

Vare sig du vill träna på elitnivå eller enbart vara delaktig i vår unika gemenskap så är du välkommen!

… och självklart så bjuder vi på två gratispass för dig som vill prova på att träna hos oss.

Team Escalate
Slakthuset…. Wedholms alle
0722054850

Team Escalate bildades år 2000. Huvudinriktningen är MMA men vi tränar även thaiboxning, funktionell träning i eget gym mm. Vi är även med i Svenska brottningsförbundet och har ca 30 utövare.

Vi har en träningsanläggning på 380 kvm, MMA-sal med stor bur, thaiboxningslokal med ring samt ett gym. Eget fik och butik finns.

View Larger Map

Team Sleipnir
Fjärde Långgatan 46, 41327 Göteborg & Gustav Dalènsgatan 11, 417 05 Göteborg
0701487666
www.facebook.com/TeamSleipnir

Team Sleipnir erbjuder kampsportsträning i hjärtat av Göteborg, vid Järntorget (Linnè) och vid Backaplan (Hisingen). MMA samsas med Wushu (Kinesisk Kickboxning) och grappling. Vi är ett avslappnat gäng kamrater som älskar att träna tillsammans. Våra välutbildade och meriterade instruktörer hjälper såväl motionär som proffs att hitta glädjen i kampsporten.

Kom och besök oss redan idag, att prova på är helt gratis och vi har löpande intag under hela terminen.

VÄLKOMMEN!

www.facebook.com/TeamSleipnir
www.Sleipnir-if.com
www.houseofchampions.se

TeamEast Kampsport Kalmar
Kalmar Sport Center, Smålandsgatan 21, 392 34 Kalmar
TeamEast
0709225728
https://www.facebook.com/teameast

Klubben drivs av Stefan Wendel med mer än 40 år erfarenhet av kampsport och träning utomlands. I klubben finns flera på landslagsnivå och gott om motionärer. Vi har träning för alla från 4 år och äldre.

Visa större karta

Västerås Kampsportcenter
Stora gatan 58, Västerås
076-321 95 99
www.facebook.com/vkc.vasteraskampsportcenter

Västerås mest meriterande kick-/thaiboxningsklubb med centralt belägna lokaler och trevliga instruktörer. Vi har även en stor grapplingsektion som utövar BJJ och SW i samarbete med SBGi. Besök vår hemsida för mer information!

View Larger Map

Växjö Ju-jutsuklubb
Kampastigen 2, 352 34 VÄXJÖ
https://www.facebook.com/vaxjo.jujutsuklubb

1979 tränades det första ju-jutsupasset i Växjö. Verksamheten bedrevs i början som en undersektion till VUGI (Växjö Universitets Gymnastik- och Idrottsförening). Efter några år lämnade man Vugi och Växjö Ju-jutsuklubb bildades. I dag har klubben ca 300 medlemmar – varav ca hälften är barn. Det gör oss till den största budoklubben i Växjö, och ger en placering på ”fem-i-topp” bland Sveriges Ju-jutsuklubbar. Vår dojo finns centralt beläget i simhallens bottenplan där vi bedriver verksamhet sju dagar i veckan (karta).

Sydsvenska Storlägret arrangerades för första gången 1984, och två år senare utökades arrangemanget med en tävlingsdel – Göta Open. Med tiden tog tävlingsintresset överhanden, lägerdelen lades ner och Göta Open blev Gota Open. Tävlingen var då en av de största i internationella sammanhang. 1996 återfanns förutom svenskar även representanter ur danska, tyska och franska landslagen. Klubben har även stått för arrangemangen vid ett par SM-tävlingar (-92 & -96). Efter tävlingen 2001 tog Svensk Budo & Kampsportsförbundets Ju-jutsusektion över tävlingen och döpte om den till Swedish Open. Tävlingen har ett flertal tillfällen varit en del av European Challenge, en tävling där landslagen coachas inför VM och EM.

Klubben har dock inte bara arrangerat tävlingar, utan även också haft framgångsrika tävlande, både nationellt och internationellt, med medaljer i SM, EM och VM. Vid VM i Paris -96, tog Sara och Stefan hem en guldmedalj i duo-mix. År 2002 fick klubben åter med ett duo-par i det svenska landslagetoch under Ju-jutsu VM 2008 som ägde rum i Malmö tog klubbens duo-par Jesper Kedjevåg och Liza Karlsson VM-guld i duo-mix, en enorm framgång för klubben.

Växjö Ju-jutsuklubb har idag en vital tävlingsverksamhet inom Ju-jutsu, Brazilian Jiu-jitsu samt submission wrestling tillsammans med många hårt tränande jujutsu-utövare.

View Larger Map