Artem Lobov hammerfist

Specialodds hos Ohmbet: Kommer Artem Lobov sätta en hammerfist?

✅ Boostade superodds inför UFC Moncton! ✅ Sätter Artem Lobov en hammerfist? ✅ Vinner Volkan Oezdemir på knock? ✅ Ta del av specialspelen hos Ohmbet!

Artem Lobov är tillbaka nu i helgen för att ta sig an Michael Johnson i den delade huvudmatchen på UFC Moncton. Kommer “The Russian Hammer” träffa Johnson med en av sina ökända hammerfists? Det kan du nu betta på hos MMAnytts samarbetspartner Ohmbet!

Oddset ligger på 5.00. Sätter Lobov en hammerfist mot Johnson ståendes vinner du alltså hela fem gånger pengarna.

Lobov har tidigare använt sig av den ovanliga tekniken flera gånger och det är mycket möjligt att vi får se den nu igen, när han möter Johnson i vad som lär bli en stående kamp.

5 gånger pengarna om “No Time” vinner på knockout

I huvudmatchen på UFC Moncton får vi se två tunga fighters med gott om krut i nävarna. Topp 3-rankade Volkan Oezdemir går under smeknamnet “No Time,” på grund av sina snabba knockoutvinster. Han kommer nu ta sig an den stigande stjärnan Anthony Smith, som själv är känd för sin aggressiva striking.

Så som dessa herrar fightas lär det inte dröja länge innan matchen får ett brutalt avslut. Tror du att favoriten Oezdemir kammar hem knockoutvinsten? En seger för “No Time” via T/KO ger även det oddset 5.00 – fem gånger pengarna.

Monsterodds på Volkan och Smith för nya kunder

Är du ny hos Ohmbet? Då kan du ta del en rejäl oddsboost på valfri huvudfighter!

Du som öppnar ett nytt konto får antingen hela 10 gånger pengarna på Oezdemir – eller monsteroddset 20.00 på Smith. Ta del av välkomsterbjudandet här.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
AnnonsSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...