Superoddset på Khabib Nurmagomedov – vinn 12 gånger pengarna hos Ohmbet!

✅ Ohmbet boostar oddset rejält på Khabib Nurmagomedov! ✅ Nu kan du vinna hela 12 gånger pengarna!

I huvudmatchen på lördagsnattens UFC 223 kommer vi äntligen få se obesegrade Khabib Nurmagomedov fightas om lättviktsbältet. Med hela 25 raka vinster i ryggen tar han sig an lättviktaren Al Iaquinta, som efter Tony Ferguson, Max Holloway och Anthony Pettis bortfall hoppar in som ersättare – på lite mer än 24 timmars varsel.

OBS! Alla spel som tidigare i veckan placerades på Khabib Nurmagomedov – Max Holloway har returnerats på grund av att motståndaren har bytts ut mot Al Iaquinta.
Alla ni som har tidigare placerat spel på Khabib och har fått spel returnerat måste då lägga nytt spel på Khabib för att få oddsboosten.

Nurmagomedov är stor oddsfavorit, men nu kan du betta på “The Eagle” och vinna hela 12 gånger pengarna om du öppnar ett konto hos MMAnytts samarbetspartner Ohmbet!

Så spelar du med superoddset på Ohmbet:

Följ de enkla stegen nedan för att ta del av det boostade oddset på 12.00 – tolv gånger pengarna!

UFC 223: Superodds på Khabib Nurmagomedov

‼️🔥SUPERODDS PÅ KHABIB🔥‼️👊 Vi har fixat ett superodds där alla nya kunder får 12.00 på att Kahbib vinner sin match – Du hämtar erbjudandet här: https://www.mmanytt.se/ohmbet/superoddset-pa-khabib-nurmagomedov-vinn-12-ganger-pengarna-hos-ohmbet/

Publicerat av MMAnytt.se den 3 april 2018

 

Ohmbet är bettingsidan som verkligen satsar på MMA, där du förutom världens bästa UFC-odds också hittar livebetting under alla UFC-galor samt flera exklusiva kampanjer och spännande tävlingar på löpande band.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
AnnonsSponsrat inläggUFC 223

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...