De många sätten att följa MMAnytt

I dagens fantastiska internetbaserade värld finns det givetvis fler sätt än ett att följa sina favoritsidor. Vi har såklart grunden, själva sidan, där vi publicerar allt och man kan läsa alla intressanta kommentarer om vad folk tycker och tänker om ämnena som kommer upp.

Men det är knappast det enda sättet att följa MMAnytt, för vi har allt mellan Facebook och Twitter till RSS och forum, chatt och… ja, sen va det visst slut. Men vad är vad då?


Först ut har vi vår Facebook-sida. Där läggs alla artiklar ut med jämna mellanrum, beroende på hur ofta Facebook kollar in på MMAnytt. Men vi uppdaterar även här manuellt till och från om vi publicerat något som är extra intressant. Ibland kommer även upp lite spännande frågor om till exempel kommande galor och annat smått och gott.

Gilla MMAnytt på Facebook >>


Det andra sättet att följa MManytt på är via Twitter på den enkla adressen twitter.com/mmanytt. Denna är något vi lätt har tillgång till när vi är på resande fot, besöker galor eller helt enkelt spelar in ett nytt avsnitt av MMAnytt Granskar. Så precis som under Facebook kan det komma upp lite oväntat material när man minst anar det. Men dessa är då exklusiva för Twitter-användarna. Under VFC använde vi bland annat twittern flitigt och rapporterade om matcher med både bilder och text. Och detta kommer ske även på Superior Challenge när vi springer omkring backstage.

Följ MMAnytt via Twitter >>


RSS är egentligen en helt vanlig spegling av allt material som postas på MMAnytt. Dessa kan man lägga till i RSS-läsare eller i webbtjänster så som Google Reader. Det är ett väldigt smidigt sätt att följa MMAnytts alla poster, och du kan välja mellan att följa samtliga inlägg vi har, eller endast nyhetsinläggen exklusive bloggarna. Det man går miste om här är dock kommentarerna och diskussionerna som uppstår om alla nyheter, som oftast är väldigt värda att följa.

Följ MMAnytt via RSS >>
Följ MMAnytt via RSS utan blogg-inlägg >>


Utöver detta så finns ju förstås vårt alldeles fullt fungerande forum att diskutera allt MMA-relaterat i. Och när man blivit medlem i forumet så finns chatten alltid tillgänglig högst uppe i menyn för att prata MMA i realtid med likasinnade. Jag brukar kika in på chatten när jag hinner för att prata lite MMA med de som är inne.

MMAnytts Forum, och chatt >>

Så då har vi planen klart för dig, bli ett fan av oss på Facebook, gå och börja prenumerera på oss via Twitter, lägg till RSS-feeden i din RSS-läsare, gå och skriv hur mycket du gillar MMA i forumet, och avsluta kvällen med att prata MMA med oss i chatten. Allt man egentligen behöver för en lyckad kväll!

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
MMAnytt.se
5 Kommentarer

Svara