En historisk dag: MMAnytt 1 år

mmanytt_jenna_jameson
Vår present från Tito – Jenna-in-a-cake. Tack Tito, du hade inte behövt vara så generös.

Nu är det precis 1 år sedan vi skrev den första posten här på sidan. För att vara extra exakt så var det där klockan 04.15 på natten, precis samma tid som denna posten går in på sidan (länge leve schemalagd postning). Den första veckan snittade ungefär på 10-20 besökare per dag. Exakt ett år senare så snittar vi istället 600 besökare per dag. Kanske inte jätteimponerande siffror men jag ser det som en personlig seger. Men, man får inte glömma, vi kan alltid bli bättre!

Efter denna första posten en kall februarinatt för länge länge sedan så har vi fått ihop över 620 poster och att matcha dessa poster har ni tillsammans samlat ihop 1100 kommentarer, detta är nästan dubbelt så många kommentarer per poster. Så för att inte låta alldeles för sentimental så vill jag verkligen tacka alla som lägger välskrivna och genomtänkta kommentarer så denna sida hålls levande och går frammåt.

Ifall du är en ny läsare på den ultimata MMA-sidan som är MMAnytt så kan det hända att du missat några av våra flaggskepp genom året som gått. Men sätt dig inte med snuttefilten i ett hörn och gråt för det, här kommer en lista:

Med detta i ryggen så bäddar vi för ett bra 2009, MMAnytts episka andra år. Förutom att vi önskar oss själva ett grattis så vill jag passa på och fråga er om det är något vi behöver ändra på, något vi kan bli bättre på eller något vi inte ens har på sidan som ni saknar.

Grattis oss!

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
MMAnytt.se
13 Kommentarer

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...