Hamid “Akira” Corassanis Akira Show blir en del av MMAnytt

Vi på MMAnytt har länge ansett Hamid Corassani vara en av de absolut bästa och mest färgstarka utövarna av MMA i Sverige. Han är Sveriges bästa fjäderviktare och tillsammans med Reza är han samtidigt också bäst i lättvikten. Hamid är dock inte bara en fett bra fighter utan är också en jättelik nerd som gärna bjuder på sig själv. Han är personligen god vän med Overeem och kommer nu närmast träna ihop med Brad Pickett. Hamid representerar GBG MMA där våra populära bloggare Rami Aziz och Sirwan Kakai tränar, men även supertalangen Assan “The Black Attack” Njie samt många fler. En som sällan nämns som tränar på GBG MMA, men som faktiskt är den i Sverige som är högst rankad internationellt bortsett från Alexander är Bruno Carvalho. Som en liten sidnot om GBG MMA kan jag passa på att nämna att klubben hade sex stycken tävlande som ställde upp på grapplingtävlingen Alive nu här i dagarna. Alla sex tog medaljer!

Ju mer ni kommer lära känna Hamid desto lättare kommer ni ha att förstå att det givetvis var Hamid som kom på Assans nickname och inte kommer ni tycka det är det minsta konstigt att Hamid nu startar “Hobbit camp”. Som sagt, Hamid är en färgstark person som när han inte tränar gärna spelar gitarr, det nyaste dataspelet eller kollar någon ny mörk thriller.

Nu inleder vi ett samarbete med Hamid där vi kommer posta hans videos som han också lägger upp sin blogg Akira Show. För att göra det officiellt lät vi Hamid berätta om det hela själv (se ovan). Ni som varit uppmärksamma har säkert redan sett vi då och då lagt upp Hamids roliga videos, men nu blir alltså på en annan nivå. Hamid kommer hädan efter också representera MMAnytt på sina matcher osv.

Efter hoppet kan ni se min egna lilla hyllningsvideo till Hamid samt en highlight video. För att se alla hans videor och läsa Hamids blogg kolla in www.akirashow.com.

Som ni märker på bilderna är Hamid en fighter som gärna tränar med riktigt bra fighters från hela världen för att själv nå toppen. För att bli bäst är det sällan fel! Med andra ord kommer ni känna igen en bunt folk på bilderna i videon.

Hamid “Akira” Corassani – The Man – The Dude – The Fighter

Här kommer också Hamids senaste highlightvideo…

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
IntervjuMMAnytt TVMMAnytt.seThe Zone
10 Kommentarer

Svara