Jan Blachowicz vinner på domslut mot Igor Pokrajac: Kvällens match?

I en mycket underhållande fight mellan Jan Blachowicz vs. Igor Pokrajac, i vad som potentiellt kan bli kvällens “performance of the night” fick vi se riktigt fina slagkombinationer och tekniker av båda herrarna. De båda tungviktarna Jan Blachowicz och Igor Pokrajac bjöd verkligen upp till match i Zagreb. Och som de bjöd upp till dans i buren ikväll. Vi fick minst sagt se en härlig inramning av när MMA är som bäst.

UFC Fight Night Krakow. Jan Blachowicz. Foto Mazdak Cavian-24

I en underhållande match som mycket väl kan gå till historien som kvällens performance of the night vinner Jan Blachowicz på enhälligt domslut

 

Underhållande, omväxlande och många tempoväxlingar som i denna match. Ja då blir det intressant med fart och fläkt när två fighters bjuder till. Så ska det se ut.

Även om kroaten Pokrajac förlorade ikväll kan han gå hem som en möjlig vinnare av bonusen på 50 000 US Dollar, om matchen väljs som performance of the night. Chansen är stor, då fighten minst sagt var otroligt fartfylld riktigt kul och högoktanig i sina bästa stunder.

Många var nog de som var imponerade av Pokrajac, att han aldrig gav upp efter de fina träffarna som Blachowicz fick in i början av matchen.

Nej, Igor gav sig aldrig och krigade sig tillbaka in i matchen och hoppet tändes bland alla kroatiska fans. Men fighten nådde aldrig ett avslut, trots att båda var riktigt trötta och slutkörda.

Pokrajac närmade sig mer och mer i slutet och var också närmast att hitta ett avslut, men kunde inte rubba den stabile polacken.

Resultat

(29-28, 29-28, 29-28)

Foto: Mazdak Cavian

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
MMAnytt.seNyheterRekommenderatRyktenSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
 • Yourston
  11 April 2016 at 10:20

  Snygga slagkombinationer och tekniker? Vilken match såg du?
  Det här var ju mer ett tekniskt brawl, helt ok ur underhållninssynpunkt, men allt annat än snygga tekniker.

 • Svara

  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...