Kampsportsgalan 2011 tar form

SVT-profilen Doreen Månsson blir konferencier för kampsportsgalan som äger rum den 26 mars i Norra Latins Pelarsal vid Norra Bantorget i Stockholm. En tillställning som är öppen för allmänheten. Doreen, berättar till Svenska Budo & Kampsportsförbundet, att hon har tränat kampsport själv tidigare och hon menar att kampsport är viktigt i ett klassamhälle där alla inte har råd att skicka sina barn på häst- och hockeyläger.

Några av Sveriges bästa kampsportsidrottare kommer få priser på galan och det är nu också klart att Regina Kevius, Stockholms nya idrottsborgarråd, blir en av prisutdelarna. Tidigare har vi rapporterat att skådespelaren Stefan Sauk kommer dela ut ett pris.

Sverige hade ett grymt bra kampsportsår 2010 med 51 VM- och EM-medaljer och precis som MMA är en av världens snabbast växande sporterna är kampsportsförbundet utan tvekan ett de snabbast växande idrottsförbunden i Sverige, just nu med 34 000 medlemmar.

INFO

På Kampsportsgalan delas priser ut i följande tio kategorier: Årets ledare, årets genombrott, årets klubb, årets mästare, årets mästarinna, årets kampsportare, Svenska Budo & Kampsportsförbundets hederspris, årets förebild, årets traditionella utövare och folkets pris – guldtsuban. Biljetter finns att köpa via www.kampsportsgalan2011.se.

Kategorier
MMAnytt.seNyheterSvenska Nyheter
6 Kommentarer

Svara