MMAnytt trummar vidare med granskningar


Debatten inför Strikeforce Diaz vs. Noons II

Ibland är det bra att stanna upp och få er kära läsare/tittare med på tåget. Ni har märkt att mycket sker nu med MMAnytt och vi gör verkligen allting vi kan för att stödja MMA i stort men också få sporten att växa. Vi lägger otroligt många timmar på att driva den här sidan och att ni peppar är det som driver på oss verkligen. Det är inte så att vi har få tittare i dagsläget, men vi vill att ännu fler av er tar del av vårt videomaterial.

Vi började inför UFC 119 med att samla ett gäng intressanta personer för en granskning. Det var undertecknad som ledde programmet (vilket jag fortsatt med), komikern Thomas Järvheden, Reza Maddog och Elin Bladh som syntes framför kameran. Producerade gjorde Mazdak och tillsammans med Martin filmade han också. Vi lärde oss mkt av den debatten och bara en sån sak att vi skulle använd myggor har nog gjort saken bättre nu när vi nu snart släpper nästa granskning kan jag säga.  

Närmast nu (läggs upp inom kort) granskar vi Strikeforcegalan i helgen. Gästerna är Manos Terzitane, Sveriges mest anlitade manager för proffs, MMA-analytikern och Manos vän Maidi (stavning) samt vår egen grundare Martin Johansson och skribenten Deniz Lindgren.

Vi hoppas verkligen att ni kollar in våra videos vi lägger upp. Hela tiden utvecklas vi och vi lyssnar alltid på det ni säger för att göra det hela bättre och bättre. Vi kommer ha granskningar inför alla UFC-galor, en del andra galor och så även inför Sveriges största gala någonsin: Superior Challenge 6.

Som ni kan se står det MMAnews på en stor backdrop och det har att göra med att vi långsamt låter en engelsk variant av vår sida växa. Det är i startgroparna, men intervjuer med B.J Penn och många andra stora fighters i staterna är på ingång. Stay tuned.

Inför UFC 120 har vi också redan spelat in debatt med riktigt roliga gäster. Efter hoppet kan ni se en screenshot även från den. ..


Debatten inför UFC 120

MMAanalytikern Maidi, Manos Terzitane (Mano Management), Simon Kölle (MMAnytt), Babak Aghavali (Superior Challenge), Magnus “Jycken” Cedenblad.

Producerar gör som vanligt Mazdak. Filmade gjorde Deniz, Mazdak och Martin.

Här kan ni som har facebook se en annan bild på alla i panelen som diskuterade UFC 120.

Kategorier
MMAnytt.se
5 Kommentarer

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...