Ny kalenderfunktion på MMAnytt

Man ska aldrig stanna i utvecklingen. Gör man det gör man antingen fel eller så har man inget intresse och det är ju tur att vi har det. Det är alltid kul att komma med nya funktioner och det händer även här på MMAnytt vid vissa tillfällen. Om ni spärrar upp ögonen lite högre upp så kanske ni hittar något nytt. Precis, där, lite till höger. En kalenderfunktion! Eller kommande event som vi valde att kalla den.

Tanken med kalenderfunktionen är att lägga in kommande galor och event som kan vara värda att hålla koll på. Att ett event är värt att hålla koll visar sig helt enkelt med att de ligger i kalendern. Nu är det ju givetvis såhär att vi här på MMAnytt trots allt också är mänskliga, även om man oftast inte tror det. Det innebär att eftersom vi lägger in alla saker ovan manuellt så kan vi råka missa ett viktigt event och då räknar vi med er. Är så fallet så kontakta oss så styr vi upp det, men målet är självklart att inte missa något.

Det jag är lite osäker på är hur utformningen ska vara på kalendern. Som det ser ut just nu ligger eventen inne i kalendern och ifall man trycker på själva eventet så blir man skickad till all samlad information vi har om just det eventet. Det jag satt och funderade på är om vi istället ska länka till en post där själva matchkortet står eller om det faktiskt är bra som det är. Och det är här du kommer in, vi behöver veta vad som just du tycker är smidigast.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
MMAnytt.se
3 Kommentarer

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...