Tippa helgens UFC 211 – 8000 kronor i vinstpotten!

Kommer Stipe Miocic få sin revansch mot Junior dos Santos? Gå med i veckans Pick'Em-omgång och skicka in dina tipsrader!

MMA Pick’Em med vår samarbetspartner Ohmbet.se är ungefär som Stryktipset för fotboll. Med endast en tia som insats kan du vara med när upp till 15 000 kronor står på spel i prispotten – varje UFC-gala!

Utöver den attraktiva vinstpotten har du alltid chansen att kamma hem en saftig kupongvinst om hela tipsraden går in.

Så här spelar du MMA Pick’Em:

1. Placera ett spel på Ohmbet med minst 10 kronor som insats på alla UFC-galans matcher i samma spelkupong. Systemspel är ej tillåtet.

  • Klicka här för att öppna ett konto.

2. Maila in ditt Ohmbet spelar-ID till [email protected]

  • Nu är du med i Pick’Em-utmaningen!

Veckans Pick’Em-omgång:

I natt är det dags för årets största UFC-gala hittills – UFC 211: Miocic vs. Dos Santos II. Matchkortet är fullspäckat med stormatcher ända ner till underkortet och allt toppas sedan av två titelmatcher.

I huvudmatchen får vi se ett högintressant returmöte mellan tungviktsmästaren Stipe Miocic (16-2) och Junior dos Santos (18-4). Dessutom står även stråviktsbältet på spel i det delade huvudeventet, där Joanna Jedrzejczyk (13-0) försvarar titeln mot Jessica Andrade (16-5).

Totalt väntar tolv spännande matcher och nu är veckans Pick’Em-utmaning igång – där hela 8000 kronor står på spel i vinstpotten!

Matchkortet och oddsen:

Utdelningsstruktur:

Vinstpotten för varje omgång varierar beroende på antalet matcher under respektive UFC-gala. Se den aktuella utdelningsmodellen nedan:

Antal matcher Total prispott Utdelning vid alla rätt Utdelning vid ett fel
13 matcher eller fler 15 000 kr 12 000 kr 3 000 kr
12 matcher 8 000 kr 6 400 kr 1 600 kr
11 matcher eller färre 5 000 kr 4 000 kr 1 000 kr

Pricka in de fighters du tror på och ta chansen att kamma hem storvinsten! Läs mer om vilka regler och villkor som gäller här.

 

Lycka till!

OHMNYTT

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Pick'EmSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra comeback?

Loading ... Loading ...