Tippa nattens UFC 212 – 25 000 kronor i vinstpotten!

Även denna vecka står så mycket som 25 000 kronor på spel i Pick'Em-utmaningen med Ohmbet.

MMA Pick’Em med vår samarbetspartner Ohmbet.se är ungefär som Stryktipset för fotboll. Med endast en tia som insats kan du vara med när upp till 25 000 kronor står på spel i prispotten – varje UFC-gala!

Utöver den attraktiva vinstpotten har du alltid chansen att kamma hem en saftig kupongvinst om hela tipsraden går in.

Så här spelar du MMA Pick’Em:

1. Placera ett spel på Ohmbet med minst 10 kronor som insats på alla UFC-galans matcher i samma spelkupong. Systemspel är ej tillåtet.

  • Klicka här för att öppna ett konto.

2. Maila in ditt Ohmbet spelar-ID till [email protected]

  • Nu är du med i Pick’Em-utmaningen!

Veckans Pick’Em-omgång:

I natt är det dags för UFC 212: Aldo vs. Holloway, som äger rum i Rio de Janeiro, Brasilien.

I huvudmatchen får vi se en högintressant titelmatch i fjädervikt, där den regerande mästaren Jose Aldo tar sig an interimmästaren Max Holloway. Vidare väntar bland annat ett toppmöte i stråvikt mellan Cláudia Gadelha och Karolina Kowalkiewicz, som utgör det delade huvudeventet.

Totalt bjuder galan på tolv spännande matcher och hela 25 000 kronor står på spel i Pick’Em-potten. Se hela kortet och alla oddsen nedan!

Matchkortet och oddsen:

Pricka in de fighters du tror på och ta chansen att kamma hem storvinsten! Läs mer om vilka regler och villkor som gäller här.

 

Lycka till!

OHMNYTT

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Pick'EmSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara