UFC 217: Spela MMA Pick’Em med Ohmbet – 5 000 kronor i vinstpotten!

Skicka in dina tipsrader inför årets största UFC-gala hittills - så är du med när 5 000 kronor står på spel!

MMA Pick’Em med vår samarbetspartner Ohmbet.se är ungefär som Stryktipset för fotboll. Med endast en tia som insats kan du vara med när upp till 25 000 kronor står på spel i prispotten – varje UFC-gala!

Utöver den attraktiva vinstpotten får du också behålla den saftiga kupongvinsten om hela tipsraden går in.

Har du inte redan registrerat dig på Ohmbet? Klicka här för att öppna ett konto.

Veckans Pick’Em-omgång:

I natt är det dags för årets största UFC-gala hittills, då UFC 217: Bisping vs. St-Pierre går av stapeln i historiska Madison Square Garden i New York City.

Galan toppas av hela tre titelmatcher och matchkortet är även fullproppat med flera andra spännande toppmöten. I huvudmatchen gör ingen mindre än den forne welterviktsmästaren Georges St-Pierre comeback till buren, där han nu kommer gå match som mellanviktare och utmana Michael Bisping om bältet.

Det delade huvudeventet utgörs av det efterlängtade rivalmötet mellan Cody Garbrandt och TJ Dillashaw i vad som blir “No Loves” första försvar av bantamviktstiteln. Därutöver står även det kvinnliga stråviktsbältet på spel då Joanna Jedrzejczyk kommer ta sig an den tuffa utmanaren Rose Namajunas.

Totalt väntar elva spännande matcher – vilket sätter 5 000 kronor i veckans vinstpott.

Matchkortet och oddsen:

Oddsen kan ändras – besök Ohmbet.se för aktuella odds.

Fakta om MMA Pick’Em:

  • Vad är MMA Pick’Em? MMA Pick’Em innebär att du spelar på alla matcher på en UFC-gala i en och samma kupong. Har du alla rätt får du inte bara ut din kupongvinst – utan även upp till 20 000 kronor från vinstpotten, beroende på antal matcher på galan och hur många andra som vinner.
  • Hur går jag med i MMA Pick’Em? Du går med i MMA Pick’Em genom att lägga ett eller flera multispel med minst 10 kronors insats per kupong. Varje spelare tillåts ha med upp till fem kuponger i en och samma omgång.
  • Varför spela MMA Pick’Em? MMA Pick’Em ger dig chansen att vinna mer på dina multispel än hos någon annan bettingsida. I Pick’Em-utmaningen får du även ut vinster när du förlorar multispelen – om du endast har ett fel.

Utdelningsstruktur:

Vinstpotten för respektive gala avgörs av antalet matcher, enligt utdelningsmodellen nedan.

Antal matcherTotal prispottUtdelning vid alla rättUtdelning vid ett fel
12 matcher eller fler25 000 kr20 000 kr5000 kr
11 matcher eller färre5000 kr4000 kr1000 kr

Pricka in de fighters du tror på och ta chansen att kamma hem storvinsten! Läs mer om hur MMA Pick’Em fungerar, se vilka spelare som leder i poängställningen och kolla in hur mycket som hittills har delats ut i vinster här.

Lycka till!

OHMNYTT

Kategorier
Pick'EmSenaste NyttUFC 217

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...