UFC Pick’Em med Ohmbet: 50 000 kronor på spel inför nattens gala!

✅ Ohmbet höjer vinstpotten rejält i UFC Pick'Em! ✅ Tippa nattens UFC-gala - så är du med nära hela 50 000 kronor står på spel!

UFC Pick’Em med vår samarbetspartner Ohmbet är ungefär som Stryktipset – fast för MMA. Med endast en tia som insats kan du vara med när upp till 25 000 50 000 kronor står på spel i prispotten – varje UFC-gala!

Har du inget konto på Ohmbet – bettingsidan med världens bästa UFC-odds? Klicka här för att registrera dig!

Veckans Pick’Em-omgång:

I natt går UFC on FOX 29: Poirier vs. Gaethje (även kallad UFC Glendale) av stapeln i Glendale, Arizona. Galan toppas av två riktigt spännande huvudmatcher – ett toppmöte i lättvikt där Dustin Poirier tar sig an Justin Gaethje och en lovande welterviktsdrabbning där Carlos Condit tar sig an Alex Oliveira.

Vidare kommer vi bland annat få se namn som Israel AdesanyaMichelle Waterson och Tim Boetsch tillbaka i buren. Totalt väntar 14 matcher – vilket sätter hela 50 000 kronor på spel i veckans vinstpott, nu när Ohmbet har dubblat vinstpotten!

Fakta om UFC Pick’Em:

 • Vad är UFC Pick’Em? UFC Pick’Em innebär att du spelar på alla matcher på en UFC-gala i en och samma kupong. Har du alla rätt får du ut upp till 40 000 kronor från vinstpotten, beroende på antal matcher på galan och hur många andra som vinner. I UFC Pick’Em vinner du även pengar om du endast har ett fel.
 • Hur går jag med i UFC Pick’Em? Du går med i UFC Pick’Em genom att lägga ett eller flera spel med minst 10 kronors insats per kupong, i det särskilda fältet för UFC Pick’Em som ligger under Sport/MMA.

Läs mer om hur UFC Pick’Em fungerar här.

Utdelningsstruktur:

Vinstpotten för respektive gala avgörs av antalet matcher, enligt utdelningsmodellen nedan.

Antal matcherTotal prispottUtdelning vid alla rättUtdelning vid ett fel
13 eller fler50 000 kr40 000 kr10 000 kr
1225 000 kr20 000 kr5 000 kr
11 eller färre5 000 kr4 000 kr1 000 kr

Utbetalning av UFC Pick’Em-vinster sker till vinnarens Ohmbet-konto utan några omsättningskrav.

Pricka in de fighters du tror på och ta chansen att kamma hem storvinsten!

OHMNYTT

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Pick'EmSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...