UFC Sao Paulo: Spela MMA Pick’Em med Ohmbet – 25 000 kronor i vinstpotten!

Tippa nattens UFC-gala - så är du med när 25 000 kronor står på spel!

MMA Pick’Em med vår samarbetspartner Ohmbet.se är ungefär som Stryktipset för fotboll. Med endast en tia som insats kan du vara med när upp till 25 000 kronor står på spel i prispotten – varje UFC-gala!

Utöver den attraktiva vinstpotten får du också behålla den saftiga kupongvinsten om hela tipsraden går in.

Har du inte redan registrerat dig på Ohmbet? Klicka här för att öppna ett konto.

Veckans Pick’Em-omgång:

I natt går UFC Fight Night 119: Machida vs. Brunson av stapeln i Sao Paulo, Brasilien.

Galan bjuder på flera högintressanta matcher och toppas av ett mellanviktsmöte, där ingen mindre än Lyoto Machida gör comeback till buren efter sin dopingavstängning för att ta sig an topp 10-rankade Derek Brunson.

I det delade huvudeventet återvänder Demian Maia efter den misslyckade titelmatchen i somras och gör upp mot topp 10-rankade Colby Covington i en welterviktsdrabbning.

Vidare kommer vi bland annat få se en riktigt intressant mellanviktsmatch för oss svenskar, där den Norge-baserade svensken Jack Hermansson ställs mot topp 15-rankade Thiago Santos.

Totalt väntar tolv spännande matcher – vilket sätter 25 000 kronor på spel i veckans prispott!

Matchkortet och oddsen:

Oddsen kan ändras – besök Ohmbet.se för aktuella odds.

Fakta om MMA Pick’Em:

  • Vad är MMA Pick’Em? MMA Pick’Em innebär att du spelar på alla matcher på en UFC-gala i en och samma kupong. Har du alla rätt får du inte bara ut din kupongvinst – utan även upp till 20 000 kronor från vinstpotten, beroende på antal matcher på galan och hur många andra som vinner.
  • Hur går jag med i MMA Pick’Em? Du går med i MMA Pick’Em genom att lägga ett eller flera multispel med minst 10 kronors insats per kupong. Varje spelare tillåts ha med upp till fem kuponger i en och samma omgång.
  • Varför spela MMA Pick’Em? MMA Pick’Em ger dig chansen att vinna mer på dina multispel än hos någon annan bettingsida. I Pick’Em-utmaningen får du även ut vinster när du förlorar multispelen – om du endast har ett fel.

Utdelningsstruktur:

Vinstpotten för respektive gala avgörs av antalet matcher, enligt utdelningsmodellen nedan.

Antal matcherTotal prispottUtdelning vid alla rättUtdelning vid ett fel
12 matcher eller fler25 000 kr20 000 kr5000 kr
11 matcher eller färre5000 kr4000 kr1000 kr

Pricka in de fighters du tror på och ta chansen att kamma hem storvinsten! Läs mer om hur MMA Pick’Em fungerar, se vilka spelare som leder i poängställningen och kolla in hur mycket som hittills har delats ut i vinster här.

Lycka till!

OHMNYTT

Kategorier
Pick'EmSenaste NyttUFC Fight Night 118

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara