UFC Stockholm: Spela MMA Pick’Em med Ohmbet – 25 000 kronor i vinstpotten!

Pick'Em-utmaningen med Ohmbet är mer spännande än någonsin inför UFC-galan i Globen - då hela 25 000 kronor står på spel i prispotten!

MMA Pick’Em med vår samarbetspartner Ohmbet.se är ungefär som Stryktipset för fotboll. Med endast en tia som insats kan du vara med när upp till 15 000 kronor står på spel i prispotten – varje UFC-gala!

Denna gång har du dock möjligheten att vinna betydligt mer än så. Pick’Em-utmaningen inför dagens UFC Fight Night 109: Gustafsson vs. Teixeira är i full gång – med så mycket som 25 000 kronor i vinstpotten.

Utöver den attraktiva vinstpotten har du alltid chansen att kamma hem en saftig kupongvinst om hela tipsraden går in.

Så här spelar du MMA Pick’Em:

1. Placera ett spel på Ohmbet med minst 10 kronor som insats på alla UFC-galans matcher i samma spelkupong. Systemspel är ej tillåtet.

  • Klicka här för att öppna ett konto.

2. Maila in ditt Ohmbet spelar-ID till [email protected]

  • Nu är du med i Pick’Em-utmaningen!

Veckans Pick’Em-omgång:

Idag är det äntligen dags för UFC att återvända till Sverige, då organisationen återigen besöker Globen i Stockholm med ett spännande matchkort.

I huvudmatchen får vi se den svenske MMA-stjärnan Alexander “The Mauler” Gustafsson ta sig an den topprankade brasilianaren Glover Teixeira. Vidare väntar ett gäng intressanta matcher där bland annat vi även får se svenskarna Oliver EnkampJack ”The Joker Hermansson, Reza ”Mad Dog” Madadi  och Nico Musoke kliva in i buren.

Totalt bjuder galan på tolva matcher. Kolla in hela kortet och oddsen från Ohmbet nedan!

Matchkortet och oddsen:

Pricka in de fighters du tror på och ta chansen att kamma hem storvinsten! Läs mer om vilka regler och villkor som gäller här.

 

Lycka till!

OHMNYTT

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Pick'Em

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara