MMAnytt-podden #36: Svensk MMA – större och starkare än någonsin!

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Måndag = MMAnytt-podden ✅ Vi går in på de stora svenska MMA-framgångarna ✅ Zebaztian Kadestam nu mästare i ONE Championship ✅ Pannie Kianzad klar för UFC

MMAnytt-podden är tillbaka i ditt liv. Missa inte avsnitt 36 live klockan 19.00 från BrainPunch-studion i Bålsta! Som vanligt hittar du livesändningen på YouTubeTwitchFacebook eller här på MMAnytt.se.

Titta på livevideo från MMAnytt på www.twitch.tv

MMAnytt-podden #36: Svensk MMA – större och starkare än någonsin!

MMAnytt-podden #36: Svensk MMA – större och starkare än någonsin!

Publicerat av MMAnytt.se Måndag 19 november 2018

I kvällens avsnitt kommer Ashah Tafari och Kenny Starfighter snacka om den senaste tidens stora MMA-framgångar och varför svensk MMA idag är större och starkare än någonsin. Givetvis väntar även recap från UFC Argentina likväl som en förhandstitt på den kommande helgens UFC Beijing.


LÄS MER: KNOCKOUT! Zebaztian Kadestam vinner welterviktstiteln!

LÄS OCKSÅ: Pannie Kianzad klar för UFC


Kan inte se podden live? Inga problem. MMAnytt-podden kommer i efterhand upp som ljudpodd på SoundcloudiTunesSpotify och alla andra ställen där poddar finns.

Har du frågor som du vill att vi ska ta upp i kvällens avsnitt? Skriv dem här i kommentarsfältet eller live i sändningens chattrum!

Ohmbet Störst på MMA | Här hittar du bästa oddsen på MMA & UFC - Klicka här
Kategorier
ExklusivtPodcastSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah
Omröstning

Jon Jones vs. Alexander Gustafsson är bokad och klar för UFC 232! Vem vinner?

Visa resultat

Loading ... Loading ...