MMAnytt-podden #39 LIVE med Jörgen Hamberg och Rostem Akman!

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Vi snackar Tobias Harila, Fight Club Rush 4 & mycket mer med VFC-tränaren Jörgen Hamberg! ✅ Mannen med det bästa smeknamnet i svensk MMA - den stigande stjärnan Rostem "Kurdimus Prime" Akman - gästar podden för första gången!

Måndag = MMAnytt-podden. Vi är tillbaka i ditt liv med ännu mer skönt MMA-surr och kvällens program är riktigt fullspäckat. Missa inte avsnitt 39  på YouTube, Facebook, Twitch eller här på MMAnytt.se!

Som alltid tar vi mer än gärna emot dina tittarfrågor eller andra kommentarer – inför eller under podden!

Kvällens gäster: Jörgen Hamberg & Rostem Akman

I kvällens podcast kommer vi ha med två tunga namn inom svensk MMA live via videosamtal. Gästerna är:

 • Jörgen Hamberg:
  – Huvudtränare på Västerås Fight Club
  – Vice ordförande på Svenska MMA-förbundet
  – En av sportens skönaste lirare
 • Rostem “Kurdimus Prime” Akman:
  – Stigande MMA-stjärna från Kampsportstadion
  – 
  Har ett av sportens bästa smeknamn
  – Tidigare landslagsfighter med EM-guld i bagaget
  – Obesegrad som proffs (4-0 – bara avslut)

Upplägg i kvällens podd:

 • 19.00: Vi sätter igång med recap och reaktioner från helgens fantastiska UFC 231.
 • 19.30: Vi ringer upp Jörgen för att snacka om Tobias Harilas två vinster på åtta daga och varför han inte ville se “någon jävla submission” samt. Jörgen kommer också avslöja spännande planer inför Västeråsgalan Fight Club Rush 4, som äger rum i samband med MMA-SM den 27 januari.
 • 20.00: Vi ringer upp Rostem för att snacka om hans första professionella submissionvinst på Superior Challenge 18 och vad som väntar härnäst. “Kurdimus Prime” har varit i farten på sociala medier med en utmaning till talangen Khamzat Chimaev bland annat – vi vill höra mer.
 • 20.30: Vi avrundar podden med att blicka framåt mot helgens UFC on FOX 31, där vi bland annat kommer få se den Norge-baserade svensken Jack Hermansson tillbaka i buren.

Schemat är ungefärligt och kan ändras. Se till att hålla dig klistrad från start vid 19.00 för att inte missa något!

Kan du inte se podden live? Inga problem. MMAnytt-podden kommer i efterhand upp som ljudpodd på SoundcloudiTunesSpotify och alla andra ställen där poddar finns.

Har du frågor till Jörgen och/eller Rostem? Eller har du något annat som du vill att vi ska ta upp i podden? Skriv av dig här i kommentarsfältet eller live i sändningens chattrum!

Kategorier
ExklusivtPodcastSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara