MMAnytt-podden: Bakom kulisserna på UFC Gdansk

Hör hur det kan vara att jobba som media på en UFC-gala i det första avsnittet av MMAnytt-podden!

I lördags gick UFC Fight Night 118: Cerrone vs. Till (även kallad UFC Gdansk) av stapeln i Gdansk, Polen. MMAnytts Stefan Romare var på plats och rapporterade från galan – som var hans första MMA-gala live både som mediamedlem och fan.

I det första avsnittet av “MMAnytt-podden” pratar Stefan om sin upplevelse i Polen, blickar tillbaka på matcherna från galan och tar även en titt på helgens kommande UFC-gala – UFC Fight Night 119: Brunson vs. Machida, som äger rum i Sao Paulo, Brasilien.

Lyssna på hela podden i videospelaren ovan!

“MMAnytt-podden” är en ny podcast på MMAnytt. I kommande avsnitt kommer även Ashah Tafari att medverka och fokus kommer ligga på att bryta ner galor samt diskutera aktuella händelser i MMA-världen. Gillar du podden, har du konstruktiv kritik eller finns det kanske något särskilt ämne som du tycker borde tas upp? Kommentera!

Kategorier
PodcastSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara