MMAnytt-podden #42 LIVE med Hamza Bougamza i studion!

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Rinkebys stolthet gästar MMAnytt-podden! ✅ Gör comeback till MMA-buren i helgen! ✅ Missa inte intervjun live klockan 19.00!

MMAnytt-podden är tillbaka och det är ett riktigt spännande avsnitt som väntar i kväll. Vi kommer nämligen ha med oss Rinkebys stolthet, “The Golden Boy” – ingen mindre än Hamza Bougamza LIVE klockan 19.00 i BrainPunch-studion!

Livesändningen hittar du på YouTube, Facebook, Twitch och givetvis här på MMAnytt.se.

Hamza Bougamza – thaiboxare i världsklass och lovande MMA-talang

Hamza är en av världens bästa thaiboxare med imponerande samling bälten och medaljer. Efter att ha dominerat på Muay Thai-scenen sadlade han om till MMA och idag tränar han stenhårt på Allstars Training Center med UFC i sikte.

För över två och ett halvt år sedan körde han över motståndaren i sin professionella MMA-debut och nu på söndag är det dags för hans efterlängtade comeback, när han går delad huvudmatch på Fight Club Rush 4 i Västerås.

Vi kommer att snacka om allt inför matchen, vad som hållit honom borta från buren de senaste åren, hans roll som ambassadör i Bris, hur det är att växa upp i förorten och mycket mer!

MMAnytt-podden #42 LIVE med Hamza Bougamza i studion!

MMAnytt-podden #42 LIVE med Hamza Bougamza i studion!Frågor till Hamza? Ställ dem i kommentarsfältet!

Publicerat av MMAnytt.se Måndag 21 januari 2019

Kan du inte se podden live så kan du kolla i efterhand, eller lyssna på avsnittet som finns där poddar finns.

 


RELATERAT: Du vet väl att MMAnytt-podden finns som ljudpodd?


Har Du frågor till Hamza Bougamza? Ställ dem i kommentarsfältet här eller live under sändningen, så kanske just Din fråga tas upp i podden!

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
ExklusivtHamza BougamzaPodcastSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra MMA-comeback?

Loading ... Loading ...