MMAnytt-podden: Hjärtskärande intervju med Marcus Kowal

Lyssna på den starka intervjun med Marcus Kowal, där han öppnar upp om hur det varit att gå igenom sitt livs tuffaste kamp!

I det nionde avsnittet av MMAnytt-podden sitter Ashah Tafari ned med Bobby Cavian men även proffsfightern och tidigare MMAnytt-reportern Marcus Kowal, hemma hos Marcus i Los Angeles, Kalifornien.

Veckans podcast är uppdelad i två segment. Podden börjar med en lite mer djupgående intervju med Marcus om den tragiska bortgången av hans son Liam Kowal, som bara blev 15 månader gammal.

I det andra segmentet följer sedvanligt MMA-snack liksom sköna historier från Marcus och Bobby samt annat smått och gott.

Lyssna på den hjärtskärande podden i videorutan ovan, på iTunes eller i Libsyn-spelaren nedan!

#RememberLiam

Liams moster var ute och gick med Liam den tredje september 2016, när en 73-årig rattfyllerist körde på vagnen. Liam fördes till sjukhus där han förklarades hjärndöd.

LÄS MER: Marcus Kowal drabbas av djup familjetragedi

LÄS OCKSÅ: 72-årig kvinna dömd till fängelse för dödskörningen av Marcus Kowals son

Trots att Marcus och frun Mishel Eder drabbades av det värsta de hade kunnat tänka sig, så var Marcus fast besluten att vända tragedin till något positivt redan från dag ett.

Sedan dess har paret blivit enormt uppmärksammade i USA, Sverige och andra länder för sin kamp mot rattfylleri – där målet framförallt är att öka medvetenheten och sänka promillegränsen i USA. Marcus har även släppt boken LIAM: En stund på jorden, som han började skriva endast fyra dagar efter Liams tragiska bortgång som en del i sitt egna sorgarbete.

RELATERAT: LIAM: En stund på jorden – Marcus Kowal berättar om sin nya bok

Fram till juldagen den 25 december är Marcus bok rabatterad med 100 kronor och alla intäkter går dessutom till stiftelsen Liam’s Life. Just nu kan du alltså köpa boken för endast 149 kronor, samtidigt som du bidrar till ett gott syfte.

Det är nu en vecka kvar till jul och jag ville ge folk chansen att köpa en julklapp som förhoppningsvis kan hjälpa någon med livsstyrka och motivation eller kanske i sorgarbete och samtidigt hjälpa till att göra en förändring och rädda liv. Därför har jag och förlaget bestämt oss for att ge dig 100 kr rabatt från och med idag fram till juldagen! Sa här är mitt julklappstips för i år, så att vi tillsammans kan hjälpas åt i kampen mot rattfylla och för organ donation! ANGE RABATT KOD: MARCUS NÄR DU BESTÄLLER PÅ www.rememberliam.se • • • • • #rememberLiam #DontDrinkAndDrive #Jul #Julklapp #Julklappstips #Julklappstips2017 #liamenstundpåjorden #Julen2017 #BokTips #Livsstyrka #Motivation #Driv

A post shared by Marcus Kowal (@mackowal) on

Du hittar mer info om LIAM: En stund på jorden www.rememberliam.se, där du både kan provläsa de två första kapitlen och beställa ditt egna exemplar.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
PodcastSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.