MMAnytt-podden: Hur stora är Ilir Latifis chanser mot OSP?

🎦VIDEO+TEXT ✅MMAnytt-podden är tillbaka för säsongsstart!

I det tionde avsnittet av MMAnytt-podden diskuterar MMAnytts Ashah Tafari och Bobby Cavian de senaste galorna, nyheterna och snackisarna inom MMA-världen – alltifrån Marcus Kowals vinst i sin sista match till dopingutredningen kring Jon Jones, vad som väntar härnäst för Alexander Gustafsson och mycket mer.


RELATERAT: MMAnytt-podden: Hjärtskärande intervju med Marcus Kowal


Ashah och Bobby tar sedan en titt på helgens kommande UFC-gala – UFC on FOX 28: Emmett vs. Stephens – där ingen mindre än svenske Ilir Latifi kommer göra upp mot topp 5-rankade Ovince Saint Preux på huvudkortet. Hur stora är egentligen Latifis chanser mot “OSP” och vad måste han göra för att kunna vinna matchen?

Svenske Ilir Latifi (höger) går en av sina största matcher hittills i karriären mot topp 5-rankade Ovince Saint Preux (vänster) under lördagens UFC on FOX 28. Foto: Christopher Hanewinckel/Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports


RELATERAT: Superoddset på Ilir Latifi – vinn 15 gånger pengarna hos Ohmbet!


MMAnytt-podden spelas in på ett av Stockholms grymmaste hotell – Clarion Hotell Stockholm. Följ dem på Facebook, Instagram och Twitter!

Vi vill ha din feedback!

MMAnytt-podden började som något av ett experiment med minimal utrustning. Sedan dess har vi spelat in avsnitt både i Sverige liksom i USA och hela tiden jobbat för att förbättra kvaliteten och kunna erbjuda er en ännu bättre podcast. Framöver kommer vi släppa avsnitt veckovis från Clarion Hotell Stockholm och numera är det video som gäller.

Har du kritik – positiv likväl som negativ – och/eller förslag på förbättringar samt önskemål för kommande avsnitt? Din feedback är guld värd för oss!

Denna vecka kommer vi lotta ut ett gäng MMAnytt-tröjor. För chansen att få en t-shirt behöver du endast göra något av följande (eller både och):

 • Ge oss feedback!
 • Tippa matchen mellan Ilir Latifi och Ovince Saint Preux!

Kommentera här på MMAnytt, på Facebook och/eller YouTube. Det går också bra att maila till oss på [email protected]

Njut av avsnittet så ses vi igen nästa vecka!

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
PodcastSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.
UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...