MMAnytt-podden med specialgäst Bobby Cavian

Denna veckas avsnitt av MMAnytt-podden spelas in i Los Angeles där Ashah och Stefan gästas av Bobby Cavian - en av MMAnytts "OG:s".

I avsnitt åtta gästas podden av Bobby Cavian som är en MMAnytt veteran. Avsnittet spelas in i Los Angeles och vi går igenom Swanson vs. Ortega och Moraes vs. Sterling.

Ashah, Bobby och Stefan talar även om hur Los Angeles har varit hittills, utflykten till The Comedy Store och som vanligt bryter vi ned huvudkortet inför UFC Winnipeg i helgen.

Vi försöker ständigt förbättra oss och har därför införskaffat ny utrustning för podden. Lämna gärna en kommentar om innehållet, ljudet och våra tankar kring bland annat UFC!

Brian Ortega stryper ut Cub Swanson. Foto: Zuffa LLC via Getty Images

Ni kan lyssna på avsnittet i YouTube-rutan ovan, Libsyn-länken nedan eller på iTunes. Det går även att hitta alla våra podcasts på appen Podcast Addict som finns till alla Android-enheter.

Tidigare avsnitt:

MMAnytt-podden är en ny podcast med fokus på att bryta ned olika galor samt diskutera aktuella händelser i MMA-världen. Gillar du podden, har konstruktiv kritik eller känner att det är något särskilt ämne som ni tycker att vi borde ta upp? Lämna gärna en kommentar!

Kategorier
PodcastSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...