MMAnytt-podden: Tankar efter Conor McGregor-skandalen

Ashah och Stefan pratar av sig om veckans händelser i MMA, helgens matchkort och Jim Edwards blir poddens första gäst.

I det fjärde avsnittet av MMAnytt-podden pratar Stefan och Ashah av sig om den gångna veckans händelser i MMA. Istället för att fokusera allt för mycket på att bryta ned helgens matchkort i Norfolk, Virginia fokuserar vi istället på både de positiva och negativa nyheterna i MMA-världen.

I veckans avsnitt tar vi bland annat upp Conor McGregor-incidenten i Dublin, Anderson Silvas positiva dopingtest, Max Holloways nya motståndare med mera!

Ni kan lyssna på avsnittet i YouTube-rutan ovan, Libsyn-länken nedan eller på iTunes. Det går även att hitta alla våra podcasts på appen Podcast Addict som finns till alla Android-enheter.

MMAnytt-podden är en ny podcast med fokus på att bryta ned olika galor samt diskutera aktuella händelser i MMA-världen. Gillar du podden, har konstruktiv kritik eller känner att det är något särskilt ämne som ni tycker borde ta upp? Kommentera!

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
PodcastSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...