MMAnytt-podden: Tankar om cirkusen kring Volkan Oezdemir

I det femte avsnittet av podden är Stefan ensam och pratar om veckans händelser i MMA.

I det femte avsnittet av MMAnytt-podden snackar Stefan om helgens gala UFC Fight Night 121: Werdum vs. Tybura, de svenska framgångarna i amatör-VM, Volkan Oezdemirs misshandel och vad det innebär för Daniel Cormier och Alexander GustafssonJimmie Rivera vs. John LinekerCris Cyborg vs. Holly Holm och kort om kommande galan UFC Fight Night 122: Bisping vs. Gastelum i Shanghai, Kina.

Ni kan lyssna på avsnittet i YouTube-rutan ovan, Libsyn-länken nedan eller på iTunes. Det går även att hitta alla våra podcasts på appen Podcast Addict som finns till alla Android-enheter.

MMAnytt-podden är en ny podcast med fokus på att bryta ned olika galor samt diskutera aktuella händelser i MMA-världen. Gillar du podden, har konstruktiv kritik eller känner att det är något särskilt ämne som ni tycker borde ta upp? Kommentera!

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
PodcastSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...