MMAnytt-podden: “Teymur-bröderna får ses som favoriter”

🎥 VIDEO+TEXT ✅ MMAnytt-podden är tillbaka! ✅ Lyssna på avsnitt 15 här!

🔥 MMAnytt-podden avsnitt 15‼️🔥

The dream team is back! 🔥🔥🔥Vi snackar av oss om föregående helgs #UFCLiverpool och #Bellator200 – samt blickar framåt mot #UFCUtica med bröderna Teymur, som äger rum under fredagsnatten 👊🏻Enjoy! ⬇️👇🏻

Publicerat av MMAnytt.se den 31 maj 2018

Efter en hektisk tid med många stora galor är din favoritpodd äntligen tillbaka! I det senaste avsnitt snackar Ashah och Stefan av sig om UFC Fight Night 130: Thompson vs. Till och går kortfattat in på Bellators historiska Bellator 200 i London.

Vi blickar även framåt mot UFC Utica som går av stapeln under fredagsnatten där vi har två svenska bröder som tävlar – inga mindre än Daniel och David Teymur!

MMAnytt-podden spelas in på ett av Stockholms grymmaste hotell – Clarion Hotell Stockholm. Följ dem på FacebookInstagram och Twitter!


LÄS OCKSÅ: Redaktionstipset: UFC Fight Night 131: Rivera vs. Moraes


Vi vill ha din feedback!

MMAnytt-podden började som något av ett experiment med minimal utrustning. Sedan dess har vi spelat in avsnitt både i Sverige samt USA och hela tiden jobbat för att förbättra kvaliteten och kunna erbjuda er en ännu bättre podcast.

Har du kritik – positiv likväl som negativ – och/eller förslag på förbättringar samt önskemål för kommande avsnitt? Din feedback är guld värd för oss!

Kommentera här på MMAnytt, på Facebook eller maila oss på [email protected]!

Kategorier
PodcastSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara