MMAnytt-podden: Tillbakablick på Superior Challenge och UFC 218

Tillbakablick på TUF26, Superior Challenge 16 och UFC 218. Tittar framåt på UFC Fight Night 123: Swanson vs. Ortega.

I avsnitt sju är Ashah tillbaka och pratar med Stefan om den gångna helgen med otroligt intressanta galor både i Sverige och internationellt.

Ngannou och Overeem höll konsert i oktagonen – Foto Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

De diskuterar även aktuella händelser i MMA-världen, bland annat Mark Hunts förväntade comeback, Herb Deans tabbar på UFC 218 och Georges St-Pierres hälsotillstånd. Som vanligt blickar de framåt till nästa helg med fokus på UFC Fight Night 123: Swanson vs. Ortega.

Ni kan lyssna på avsnittet i YouTube-rutan ovan, Libsyn-länken nedan eller på iTunes. Det går även att hitta alla våra podcasts på appen Podcast Addict som finns till alla Android-enheter.

MMAnytt-podden är en ny podcast med fokus på att bryta ned olika galor samt diskutera aktuella händelser i MMA-världen. Gillar du podden, har konstruktiv kritik eller känner att det är något särskilt ämne som ni tycker att vi borde ta upp? Kommentera!

Kategorier
PodcastSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...