MMAnytt-podden: Tillbakablick på Superior Challenge och UFC 218

Tillbakablick på TUF26, Superior Challenge 16 och UFC 218. Tittar framåt på UFC Fight Night 123: Swanson vs. Ortega.

I avsnitt sju är Ashah tillbaka och pratar med Stefan om den gångna helgen med otroligt intressanta galor både i Sverige och internationellt.

Ngannou och Overeem höll konsert i oktagonen – Foto Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

De diskuterar även aktuella händelser i MMA-världen, bland annat Mark Hunts förväntade comeback, Herb Deans tabbar på UFC 218 och Georges St-Pierres hälsotillstånd. Som vanligt blickar de framåt till nästa helg med fokus på UFC Fight Night 123: Swanson vs. Ortega.

Ni kan lyssna på avsnittet i YouTube-rutan ovan, Libsyn-länken nedan eller på iTunes. Det går även att hitta alla våra podcasts på appen Podcast Addict som finns till alla Android-enheter.

MMAnytt-podden är en ny podcast med fokus på att bryta ned olika galor samt diskutera aktuella händelser i MMA-världen. Gillar du podden, har konstruktiv kritik eller känner att det är något särskilt ämne som ni tycker att vi borde ta upp? Kommentera!

Betta på Alexander Gustafsson vs. Jon Jones hos Ohmbet - Bäst odds på Alex hittar du här!
Kategorier
PodcastSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Omröstning

Jon Jones vs. Alexander Gustafsson är bokad och klar för UFC 232! Vem vinner?

Visa resultat

Loading ... Loading ...