MMAnytt-podden #37 med Zebaztian Kadestam & Babak Ashti!

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Zebaztian Kadestam joinar oss efter titelvinsten i ONE ✅ Vi snackar allt om Superior Challenge 18 med grundaren Babak Ashti!

MMAnytt-podden är tillbaka i ditt liv och kvällens program är riktigt fullspäckat. Missa inte avsnitt 37 på YouTubeTwitchFacebook eller här på MMAnytt.se!Titta på livevideo från MMAnytt på www.twitch.tv


 

MMAnytt-podden #37 LIVE med Zebaztian Kadestam & Babak Ashti!

MMAnytt-podden #37 LIVE med Zebaztian Kadestam & Babak Ashti! 🔥

Publicerat av MMAnytt.se Måndag 26 november 2018


I kvällens podd kommer vi intervjua två stora namn inom svensk MMA. Först kommer vi gå in på allt inför lördagens Superior Challenge 18 på Fitnessfestivalen – med ingen mindre än Babak Ashti! Babak grundade Superior Challenge, som idag är Sveriges ledande MMA-organisation.

Därefter kommer vi intervjua en mästare i ONE Championship. Vi får nämligen äran att ta ett snack med Zebaztian Kadestam från Pancrase Gym, som förrförra helgen blev historisk som den första svenska MMA-fightern att vinna en världstitel i en av världens största MMA-organisation.

Utöver intervjuerna kommer Ashah TafariJohan Taliercio och Kenny Starfighter diskutera allt det senaste inom MMA-världen, blicka fram mot Pannie Kianzads UFC-debut och The Ultimate Fighter-final som går i helgen och mycket mer!

Kan du inte se podden live? Inga problem. MMAnytt-podden kommer i efterhand upp som ljudpodd på SoundcloudiTunesSpotify och alla andra ställen där poddar finns.

Har du frågor till Babak och/eller Zebaztian? Eller annat som du vill att vi ska ta upp i programmet? Skriv dem här i kommentarsfältet eller live i sändningens chattrum!

Kategorier
ExklusivtPodcastSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...