Se filmen Res dej inte! gratis


Från filmen “Res dej inte!”, foto Richard Jarnhed

För den som missat att vi skrivit om den här filmen och projektet den ingår i är detta Sveriges största projekt mot ungdomsvåld. Som central punkt i projektet ligger filmen Res dej inte!. Den gick igår på SVT1 och fram till december kan man se den på UR Play.

Klicka HÄR för att se filmen samt lite för och eftersnack.

Deniz som skriver och intervjuar här på MMAnytt är en av skådisarna i filmen och jag själv har gjort musiken samt ljudeffekter. Det var på inspelningen av den här filmen som jag träffade Deniz och berättade om MMAnytt. Hur som helst har vi även gjort en intervju för MMAnytt TV med killarna bakom filmen. Se den här.

För vår del på MMAnytt så tog vi chansen att bjuda in hjärnforkare till en debatt om MMA. Hjärnforskare vi fått kontakt med på grund av filmen. Det kommer bli en debatt med dessa och såvitt vi förstår så har hjärnforskarna inte alls bara negativt att säga om MMA. Hjärnkraft har gått så långt som att säga att vi sträckt ut en hand

Efter sommaren kommer filmen visas på skolor runt om landet och följas upp av en massa diskussioner. Deniz kommer vara med på dessa och jobba med projektet vidare.

Om någon är intresserad av att köpa soundtracket så kan man göra det här, det står på engelska men är en svensk mailorder.

Återupplev tidigare MMA-galor från Superior Challange här!
Kategorier
MMAnytt.seNyheter

All in
Senaste kommentarerna
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...