Foto: Jason Silva-USA TODAY Sports

KLART: Här är vinnaren av UFC-resan till New York

Tävlingen är avgjord - en lycklig vinnare får nu ta med sig en vän och se UFC 217 live på plats i Madison Square Garden!

Den första september drog MMAnytts samarbetspartner Ohmbet.se igång en stor tävling. Alla spelare som placerade bets på MMA till och med den 21 oktober var nämligen med i utlottningen av ett resepaket för två till New York City – där flyg, hotell och biljetter till storgalan UFC 217: Bisping vs. St-Pierre är inkluderat.

Nu är tävlingen avgjord och den lycklige vinnaren heter Andreas. Han kommer nu få ta med sig en vän på en lyxig resa till ”The Big Apple” och uppleva Georges St-Pierres efterlängtade comeback mot Michael Bisping live på plats i historiska Madison Square Garden.

Tävlingen är avslutad! Ohmbets vinnare till VIPresan UFC 217 är 337440Andreas – STORT grattis, och tack alla som…

Publicerat av OhmbetSverige den 22 oktober 2017

RELATERAT: Matchkortet klart för UFC 217 – årets största UFC-gala hittills?

Ohmbet.se anordnar flera resetävlingar och annat skoj på årlig basis. Har du ännu inte öppnat ett konto hos bettingsidan med världens bästa UFC-odds? Gör det då här!

Stort grattis Andreas!

Betta på Alexander Gustafsson vs. Jon Jones hos Ohmbet - Bäst odds på Alex hittar du här!
Kategorier
Senaste NyttTävling

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Omröstning

Jon Jones vs. Alexander Gustafsson är bokad och klar för UFC 232! Vem vinner?

Visa resultat

Loading ... Loading ...