Klart: Här är vinnarna i Ohmbets UFC Stockholm-tävlingar

Vår samarbetspartner Ohmbet har nu avslutat sina två tävlingar inför UFC Fight Night Stockholm.

Nästa söndag är det dags för UFC att återvända till Sverige, då UFC Fight Night 109: Gustafsson vs. Teixiera äger rum i Globen i Stockholm.

Inför galan höll vår samarbetspartner Ohmbet.se en tävling, där de som bettade 200 kronor på MMA hade chansen att vinna ett resepaket samt galabiljetter för två.

Tävlingen är nu avslutad och vinnaren är ingen mindre än Andreas “Addelito” Karlsson.

Vidare höll OhmbetSverige en separat tävling på Instagram, där samma pris stod på spel. Vinnaren där är Armando Martinez.

Stort grattis till Armando Martinez – du har vunnit 2 UFC biljetter till UFC FIGHT NIGHT 109! DM oss dina kontaktuppgifter. Tusen tack till alla andra som deltog, håll utkik vi kommer köra flera tävlingar inom kort på #ohmbetsverige #ufcsverige 👊#mma #sport #tävling #tävla #ufc #UFCFightNight109 #störstpåmma

A post shared by OhmbetSverige (@ohmbetsverige) on

För er som inte vann har ni nu sista chansen att delta i MMAnytts medlemstävling – där totalt sex UFC-biljetter står på spel. Läs mer här.

 

Stort grattis till vinsterna!

Kategorier
Senaste NyttTävling

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...