Vinnare i Stayhard-tävlingen: Sebastian Gonzalez

‼️💥 TÄVLINGEN AVGJORD 💥‼️MMAnytts stora tävling med Stayhard är avgjord och vinnaren blev ingen mindre än landslagsfightern Sebastian Gonzalez! VM i Bahrain gick inte riktigt som han hade hoppats på, men som plåster på såren får Sebastian nu ett paket från Stayhard.se värt över 2000 kronor! 🎉Prispaketet består av:▪️En svart The Mauler Hoddie från Frank Dandy (ord. pris: 699 kr)▪️En orange träningstshirt från Under Armour (ord. pris: 349 kr)▪️Ett par mörkgråa Zack Slim Chinos från William Baxter (ord. pris: 599 kr)▪️Allt detta + VALFRIA grooming-produkter - så som styling, dofter och skäggvård - för 400 kr!Tack till alla som varit med och tävlat och grattis Sebastian!Besök Stayhard.se - Sveriges största onlinebutik för manligt mode ➡️ http://bit.ly/StayhardMMAnytt

Publicerat av MMAnytt.se Fredag 16 november 2018

Stayhard-tävlingen avgjord – vinnare utsedd!

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Hundratals tävlade om Stayhard-prylar för 2000 kr ✅ Nu är tävlingen avgjord - här är vinnaren ✅ MMAnytt.se i samarbete med Stayhard.se

Förra veckan drog vi på MMAnytt igång en stor tävling i samarbete med Stayhard.se – Sveriges största onlinebutik för manligt mode. Priset var ett Stayhard-paket värt 2047 kronor, bestående av:

Vinnaren väljer själv ut grooming-produkter från Stayhard.se för upp till 400 kr! På bilden: CK Free 30ml (Calvin Klein) och ett Dapper Dan Gift Set.

Vinnare: Sebastian Gonzalez

Hundratals har gått med i tävlingen på både Facebook och Instagram i hopp om att få lägga händerna på det fina prispaketet. Tävlingen är nu avgjord, en vinnare har utsetts och det är ingen mindre än landslagsfightern Sebastian Gonzalez.

VM i Bahrain gick inte riktigt som han hade hoppats på, men nu kan Sebastian iallafall glädjas av den här segern.

 – Plåster på såren efter den här skitturneringen, säger upprymd Sebastian till MMAnytts Stefan Romare som är på plats i Bahrain.

Tack till alla som varit med och tävlat och grattis Sebastian!

Om Stayhard.se:

Stayhard.se är Sveriges största onlinebutik för manligt mode, med 100 % fokus på ett brett sortiment för mannen.

Hos Stayhard.se hittar du allt från kläder och skor till accessoarer och grooming-produkter från över 250 olika varumärket. Här finns allt en man vill ha.

Kategorier
Senaste NyttTävling

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...