TÄVLING: Vinn gratis PPV-koder till Mayweather-McGregor!

Gå med i MMAnytts tävling för chansen att kunna se Floyd Mayweather vs. Conor McGregor helt gratis!

Det drar ihop sig inför den stora superfighten mellan boxningsstjärnan Floyd Mayweather och UFC-mästaren Conor McGregor!

Den spännande boxningsmötet väntas slå alla tittarrekord och sänds i Sverige exklusivt som pay-per-view hos Viaplay för 499 kronor.

Tävla om gratis PPV-koder!

I samarbete med Viaplay drar vi nu igång en tävling där två glada vinnare kommer få se spektaklet helt gratis! Det enda du behöver göra för att vara med och tävla om gratiskoderna är att följa de enkla stegen nedan:

I kväll klockan 21.00 meddelas de två vinnarna här på sidan och i forumtråden, samt kontaktas via mail.

Vinnare av tävlingen:

Stort grattis till @Jas och @Yahya som vinner varsin gratis PPV-kod! Ni kommer att kontaktas med vidare detaljer via mail inom kort.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttTävling

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.
3 Kommentarer
 • Jimmy Belamaric
  25 August 2017 at 04:56

  Floyd knockar McGregor i rond 9

  • Ashah Tafari
   25 August 2017 at 06:13

   Lämna tipset i forumet för att vara säker på att vara med och tävla :)

 • Shea
  26 August 2017 at 08:45

  Jag tror helt ärligt att det blir Mayweather som knockar McGregor runda 6. McGregor kommer ifrån mma för att boxas mot en boxare. Mac är i sitt prime men fortfarande är inte i sin sport.

  Men jag kan få heja på Mac ändå!

 • Svara