Foto: Mattias Persson/MMAnytt

Tävlingen avslutad – här är vinnarna av biljetter till UFC Stockholm

MMAnytts första medlemstävling är nu avgjord, där totalt sex UFC-biljetter stod på spel.

I samband med lanseringen av MMAnytt 3.0 drog vi igång en medlemstävling inför den kommande UFC-galan i Sverige, där de som registrerade sig på sidan och skrev av sig i kommentarsfälten liksom i forumet var med och tävlade om totalt sex biljetter till galan.

Inga närmare kriterier fanns med utan vi ville låta er läsare vara kreativa och dela med er av humoristiska inlägg likväl som kloka analyser.

Nu har tre vinnande kommentarer/foruminlägg valts och tävlingen är därmed avslutad.

Vinnare 1: Ken Allaga a.k.a. Lokeshusse

Ken valde att skoja till det lite, när det stod klart att Anthony “Rumble” Johnson gett sig in i cannabis-branschen efter den plötsliga pensionen.

“Getting CTE or getting High, your choice. ;)”

Artikel: Lämnade “Rumble” Johnson MMA-världen för att börja syssla med marijuana?

Vinnare 2: Alex Buxbom a.k.a. Buxboom67

Alex, som engagerat sig en hel del på sidan, började spekulera kring röran som uppstått i mellanvikten och den tilltänkta titelmatchen mellan Georges St-Pierre och Michael Bisping – och om inte en stormatch mellan GSP och Conor McGregor kan vara på tapeten. Detta med en liten luring i en egenskapad forumtråd.

“Alltså! I de lugnaste vattnen simmar den största fisken. Är det en irländsk hammarhaj som lurar i vassen? Som fick den amerikanska barraccudan att svälja betet? Att ställa in fighten mellan Kanadas flaxlax å Englands storkäftade marulk? Att låta en kubansk örlogsmanet möta den hypade australiensiska sjögurkan om interimsbältet för att själv än en gång få en big money fight lagom till jul? Simma lugnt!”

Forumtråd: Kan det vara Conor McGregor…

Vinnare 3: Don Anderson

Don skrev av sig om just den kommande Sverige-galan och ansåg att mycket av missnöjet som riktats mot matchkortet är obefogat. Detta förde han fram med några nyanserade argument och liknelser till andra Fight Night-galor i en forumtråd om ämnet.

“Tycker matchkortet är väldigt underskattat! Ser många som klagar men det ser faktiskt ut att bli en av de bättre Sverigegalorna tycker jag.

Kanske inte de största namnen, men ändå två fighters i topp 3, en i topp 5, en i topp 10 och en i topp 15. Duger gått och väl för en Fight Night och main event är faktiskt bättre än många andra galor som sänds på FS1.

Jämför Gustafsson-Teixeira med den senaste Fight Night-galan tex. Där var Swanson-Lobov huvudmatch… Söndagens vinnare kan med rätt insats bli den nästa titelutmanaren.

Sen efter de två skadorna har vi ju nu fem svenskar med på kortet. Mad Dog och Enkamp höjde nivån rejält för oss, även om det förstås var tråkigt att Mr Valhalla skadade sig.

När jag ser på kortet från topp till tå tycker jag de flesta matcherna ser ut att bädda för underhållning. Återstår att se om jag har rätt men själv är jag grymt taggad.”

Forumtråd: UFC Sverige

Alla tre vinnare får nu ta med sig varsin vän och uppleva UFC Fight Night 109: Gustafsson vs. Teixeira live på plats. Vi kommer att kontakta er på de e-postadresser ni angav vid registreringen.

Är du inte redan medlem på MMAnytt? Registrera dig idag för liknande tävlingar och erbjudanden framöver!

Stort grattis till vinnarna!

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste NyttTävling

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
3 Kommentarer
 • Don Anderson
  22 May 2017 at 07:24

  Fyfan vad kul!!! Tack MMANytt för denna möjlighet!

 • Alex Buxbom
  22 May 2017 at 08:02

  Alltså! Kul att ni uppskattade min text å tusen tack för biljetterna!

 • Ken Allaga
  23 May 2017 at 11:19

  Haha i feel honored! Tack så mycket MMAnytt! Första galan och det kommer bli grymt! Laddad! :)

 • Svara

  bet365
  Speltips: UFC Vegas 55  Holly Holm vs Ketlen Vieira


  Söndag | 00:00 | UFC
  1.44 - 2.87
  Till Bethard!
  1000kr insättningsbonus för nya spelare!
  Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
  UFC ODDS
  UFC Vegas 5512
  Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
  Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
  Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
  Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
  Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
  Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
  UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

  Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
  18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

  Speltips: UFC Vegas 55

                                                                   
  UFCODDSSPELBOLAG
  Holly Holm via domslut2.00
  Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
  Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
  Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
  Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem blir första svenska UFC-mästare?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...