UFC 126 och Strikeforce Heavyweight Tournament Del 1 – Video

Fan vad det är kul att jobba med media. Jag tänkte berätta om vår resa till UFC 126 och Strikeforce. Det började inte riktigt bra när vi halvvägs till Arlanda kommer på att jag råkat köpa biljett till fel dag, jag hade köpt biljett till söndagen trodde jag men det visade sig att så inte var fallet utan på biljetten stod det måndag. Jättekul när klockan är 5 på morgonen. Så jag och Khim åkte hem igen till mig och visste inte vad vi skulle göra under dom kommande 24 timmarna. Jag ringde flygbolaget men fick ett nej till svar när jag frågade om vi fick byta och åka samma dag, jag vet att ni tycker att jag är hopplös för att ungefär samma sak hände när jag och Magnus skulle åka till Vegas men de är svårt och driva några företag samtidigt och komma ihåg allt, jag skyller helt enkelt allt på Magnus första gången och allt på Khim denna gång. ;)

Jag gillar att jobba under stress och press, vi bestämde nämligen oss 2 dagar innan bara att vi skulle åka till UFC 126, tanken var att brorsan Bobby skulle få åka till Vegas själv med sitt gäng och veckan efter åka till Strikeforce, men vem av er skulle sitta kvar hemma om man kunde se galan live?

Jag tycker det är skitkul att berätta vad vi har varit med om så jag fortsätter…

Vi tar flyget som åker Sthlm-NYC och sedan vidare till LA. Väl framme ringer jag Bobby som har lovat att plocka upp oss. Han svarar och säger jag åker snart… LA är stort och när någon speciellt han säger “jag åker snart” det går på ens nerver. Vi fick stå på LAX flygplats i 1 timme och vänta på Mr Umpa Lumpa. Ja svor åt hans mamma men de får jag göra för vi är bröder…

Vi sover över hos Bobby som bor i Los Angeles. Den första dagen gjorde vi inget förutom att sova, eller jag gjorde det iallafall. Khim och Bobby är som 2 ADHD-barn, inte för att jag inte har det men dom verkar ha exakt samma störning så dom var som Piff och Puff. Två dagar efter att vi anlänt så tar vi Merhjous bil, för er som inte vet vem Merhjou är så är det MMAnytts egna Tony Montana. Vi tar hans bil och börjar åka mot Vegas… I bilen är det Bobby, Khim, Merhjou, Jag och en kille som heter Tyler. Tyler är killen som redigerade våra videos i USA, och i bilden finns även Tylers imac på 27 tum. Med andra ord så satt dom inte bekvämt där bak på grund av imacen, vi hade hur mycket bagage som helst.

Resten av vistelsen stannar kvar i Las Vegas, och ni vet varför…

Efter Vegas så åkte vi tillbaka till LA. I LA var vi i en dag och då hann vi med att hyra en Camaro som var riktigt fet, vi åkte till Malibu och åt skaldjursplatå, åkte till Beverly Hills och hälsade på en viss person. Vi åkte helt enkelt runt i Hollywood och lekte gangsters. Dagen efter tog vi flyget till New York för Strikeforce Tungvikts-Turnering. Bobby åkte dagen innan för att filma pre-presskonferensen som ni redan sett.

Men vi även hade med oss en liten kamera som vi filmade vart vi än var och så här ser den ut.

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
MMAnytt TVMMAnytt.seNyheter
16 Kommentarer

Svara

bet365
Speltips: UFC 276Israel Adesanya vs Jared Cannonier


Söndag | 00:00 | UFC
1.22 - 4.50
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27612
Israel Adesanya vs Jared Cannonier1.224.50
Alexander Volkanovski vs Max Holloway1.532.62
Sean Strickland vs Alex Pereira2.001.80
Pedro Munhoz vs Sean O'Malley3.251.36
Brad Riddell vs Jalin Turner2.101.72
Robbie Lawler vs Bryan Barberena1.802.00
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 276

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Adesanya via TKO/KO/SUB2.40
Cannonier via TKO/KO/SUB5.50
Volkanovski via domslut2.25
Holloway via domslut3.75
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...