Välkommen till höstterminen på MMAnytt


Det är förovisso fortfarande officiellt sommar, men många av skolorna drar idag igång sin hösttermin på riktigt. Vissa skolor är lite extra slappa och drar igång den nästa vecka, men vi på MMAnytt kör igång vår hösttermin idag.

Jag är tillbaka från en kort, men välbehövlig, semester och som ni kan se så ligger vi inte på latsidan för det. Deniz och Petter har i huvudsak hållit i uppdateringarna under tiden och skött det hela fantastiskt. Förutom det så har designern Petter Hegevall har tillverkat en otroligt snygg ny logotyp till sidan, som ni i framtiden kommer få se väldigt mycket av. Vi hade ett smakprov på vad som kommer hända med reklamen på TV4 Sport, och oroa er inte för mer kommer.

Den nya loggan syns nu bland annat högst upp på sidan där vi valt att ta bort ögonen som tidigare prydde huvudbannern. I övrigt på MMAnytt så har jag uppdaterat sidan i en lite ljusare ton av vitt och ljusgrått. Det hela ger en mycket fräschare upplevelse av sidan, och utöver det har jag även gjort många små förändringar som ni antagligen inte kommer upptäcka direkt. Man säger i mode att allt handlar om detaljerna, och så är det även här. Men jag tror ni hittar de små små förändringarna förr eller senare, vi får väl se vem som blir först.

Det är bara lite av vad som skett inför höstterminen på MMAnytt. Alla som ligger bakom sidan jobbar stenhårt för att ni ska få den bästa svenska MMA-upplevelsen på nätet, och jag hoppas innerligt att vi är på god väg.

Tack för att ni besökt oss i sommar, och magister Martin med personal välkomnar er varmt till höstterminen här på Sveriges bästa MMA-sida!

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
MMAnytt.se
23 Kommentarer

Svara